| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Blair Witch Project | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
Nie dokońca rozumiem pytanie"Co o tym sšdzicie i czy jest to prawdziwe?"
Uważam że ten film stwożony w chorej wyobrani twórców jest dosyć dziwny bo nie dzieje się w nim NIC. 3 osoby błškajš się 3 dni po lesie a wokół nich kto stawia kamienne kupy...Prawdziwa esęcja grozy i strachu.
No i uważam że ten WYMYLONy film jest prawdziwy^^
[%sig%]
|
|
|
Jest to amerykańskie kino offowe. Kto by pomylał, że film stworzony przez studentów, jako praca zaliczeniowa może osišgnšć takie zyski i taki rozgłos na całym wiecie.
|
|
|
Jak kto wcina całe życie trufle, nadziewane bażanty, kawior i inne podobne wiktuały, to chyba czasem z apetytem i pożšdaniem patrzy na kaszankę...
[%sig%]
|
|
|
ej słuhajcie..ponic jest jaki dodatek do blair witch prject..znacie moze jego tytuł??
|
|
|
Słyszałem, że to jest prawdziwe!
Było wiele hipotez, które miały na celu obalenie autentycznoci filmu. Niestety, ale montaż praktycznie w tym filmie nie istniał. Głos był okropny, obraz jeszcze gorszy. Wszędzie pustka i ciemnoć. Żaden filmowiec nie zgodziłby się zrobienia takiego kiczu.
Trzeba się kiedy tam wybrać
|
|
|
Symbol Blair Witch Project jest nieco podobny do godła RAAF - Radykalna Akcja Anty Faszystowska (to godło z dwoma literami A stykajšcymi się czubkami)
|
|
|
hmm to jest ciekawa historia ale czy to prawda?chętnie zgłębiłabym swojš wiedze na ten temat:)
|
|
|
Jako łowca takowych rewelacji CHCIAŁBYM w to wierzyć ale twurcy oficjalnie powiedzieli że to zwykły film, tylko że nowatorski i orginalnie przedstawiony. Gdyby nie akcja pokazana z perspektywy pierwszej osoby film byłby jednym z gorszych jakie widziałem.
|
|
|
to mieli nawet fess pomysł na taki film a czy istnieje taka legenda o wiedżmie ktora tam jest? co obiło mi sie o uszy:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |