Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Blair Witch Project
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

Co o tym sšdzicie i czy jest to prawdziwe?

Nie dokońca rozumiem pytanie"Co o tym sšdzicie i czy jest to prawdziwe?" Uważam że ten film stwożony w chorej wyobraŸni twórców jest dosyć dziwny bo nie dzieje się w nim NIC. 3 osoby błškajš się 3 dni po lesie a wokół nich ktoœ stawia kamienne kupy...Prawdziwa esęcja grozy i strachu. No i uważam że ten WYMYŒLONy film jest prawdziwy^^ [%sig%]

Nieniejszym 1.....2.....3....zakańczam debilny temat:D

Jest to amerykańskie kino offowe. Kto by pomyœlał, że film stworzony przez studentów, jako praca zaliczeniowa może osišgnšć takie zyski i taki rozgłos na całym œwiecie.

Jak ktoœ wcina całe życie trufle, nadziewane bażanty, kawior i inne podobne wiktuały, to chyba czasem z apetytem i pożšdaniem patrzy na kaszankę... [%sig%]

ej słuhajcie..ponic jest jakiœ dodatek do blair witch prject..znacie moze jego tytuł??

Słyszałem, że to jest prawdziwe! Było wiele hipotez, które miały na celu obalenie autentycznoœci filmu. Niestety, ale montaż praktycznie w tym filmie nie istniał. Głos był okropny, obraz jeszcze gorszy. Wszędzie pustka i ciemnoœć. Żaden filmowiec nie zgodziłby się zrobienia takiego kiczu. Trzeba się kiedyœ tam wybrać

taa ja w to wierze:)

Symbol Blair Witch Project jest nieco podobny do godła RAAF - Radykalna Akcja Anty Faszystowska (to godło z dwoma literami A stykajšcymi się czubkami)

hmm to jest ciekawa historia ale czy to prawda?chętnie zgłębiłabym swojš wiedze na ten temat:)

Jako łowca takowych rewelacji CHCIAŁBYM w to wierzyć ale twurcy oficjalnie powiedzieli że to zwykły film, tylko że nowatorski i orginalnie przedstawiony. Gdyby nie akcja pokazana z perspektywy pierwszej osoby film byłby jednym z gorszych jakie widziałem.

Czego dotyczył Blair Witch Projekt?

to mieli nawet fess pomysł na taki film a czy istnieje taka legenda o wiedżmie ktora tam jest? coœ obiło mi sie o uszy:)

Co by tu zaprojektować? Może miotełkę odrzutowš?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.