Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Anioły na Ziemi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125

Witam. Mam nadzieję, że ten temat zauważy wiele osób. Otóż pragnę by każdy kto ma jakiekolwiek ciekawe i w miarę możliwości prawdziwe informacje na temat aniołów stróżów, czy doświadczenia (choćby najmniejsze) będą niezmiernie mile widziane na tym forum. To bardzo dla mnie ważne. Nie chcę nikogo wykorzystywać. Mój mózg zawiera bardzo wiele informacji na ten temat, ale nadal dla mnie to jednak za mało. Ogromne dzięki będę składać osobom, które potraktują to jak najbardziej poważnie. Moja uwaga będzie ściśle poświęcona wszelkim pytaniom i podpowiedziom w razie jakichkolwiek niejasności. Proponuje informacje za informacje jeśli będzie taka konieczność, jednak anioły to, że tak to ujmę moja pasja i... no jest jeszcze kilka innych powodów dla których muszę dowiedzieć się więcej. Z góry dziękuję!

Causidicus

pieniadze sa potrzebne ale nie zawsze wystarczaja wrono.

Causidicus

http://adonai.pl/anioly/

dzieki ;)

Causidicus

http://www.youtube.com/watch?v=Bj321W204ZI&feature=related

"Musimy stac sie w naszym zyciu dokladnie tym, czego chcemy doswiadczyc w naszym swiecie...."

causidicus czasem mialem takie wrazenie ze widzialem postac wydaje mi sie ze to moglbyc moj aniol stroz tak kontem oka widzialem postac czulem ze jakbym byl obserwowany ze 2 razy widzialem przez chwile pelna postac byla to kobieta szczupla nie wysoka smukla twarz nie wiem czy nie miala przypadkiem blizny na twarzy ubrana w spodnie jeansowe i katane jeansowa ta zjawa postac nie miala kolorow wygladala jak osoba ale byla taka jakby przroczysto czarna a moze Ty tez podzielilabys sie jakimis wiadomosciami o aniolach ??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.