Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
POMOCY !!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

Witaj Igor wiem ,ze duzo ludzi do ciebie pisze z wieloma roznymi problemami ale prosze postaraj mi sie pomoc jak najszybciej poniewaz nie wiem co mam robic jestem bliska załamania nerwowego i mysle o tym zeby skonczyc ze soba ,wiem ze nie powinnam tak myslec bo mam dwojke dzieci ,ktos zniszczyl mi zycie i moim dzieciom.Ten ktos tez pisze do ciebie to "wario" niszczy mnie psychicznie straciłam przez niego prace nie mam za co zyc nie mam za co oplacac rachunkow on jeszcze mi grozi ze mnie zabije albo ze mi twarz potnie zamknełam sie w domu i od kilku dni z niego nie wychodze czuje sie jak w klatce nie biore dzieci od mamy bo on czesto stoij pod moimi drzwiami a ja boje sie ze w koncu zrob to co powiedzial prosze pomoz mi jak sie uwolnic od niego jak znow stanac na nogach zebym nie musiala isc z dziecmi na ulice i tam mieszkac .Nie spotkalam biednego bo nie wychodze z domu ale jak tylko sie odwaze wyjsc od razu uczynie to o co prosisz z gory dziekuje i pozdrawiam

brzydula

Z tego co mi wiadomo forum to czyta policja. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

za mało cie lał krowo, głupia jak but jesteś

zdzisiek:
a spieprz... dziadu :-)
Igor:
Z tego co mi wiadomo forum to czyta policja.
mam taką nadzieje że poza czytaniem to jeszcze coś i robią :-) pozdrawiam

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Brzydula jest wiele możliwości. Wiem u nas to wszystko działa opieszale, ale coś tam udaje się wywalczyć. Pierwsze zkąd jesteś? Są ośrodki pomocy kobietą w takiej sytuacji jak ty jesteś. Może warto by było zwrócić się do takiego ośrodka? Pozatym za każdym razem jak jest pod drzwiami dzwoń na policje. Ps. pisz w jednym wątku:)

Igor:
Z tego co mi wiadomo forum to czyta policja
A to ciekawe:)

zbyszek123:
zdzisiek:za mało cie lał krowo, głupia jak but jesteś a spieprz... dziadu :-) SLUCHAJ NO KOLEGO DARUJ SOBIE SWOJE UBOGIE WYPOWIEDZI Igor:Z tego co mi wiadomo forum to czyta policja. mam taką nadzieje że poza czytaniem to jeszcze coś i robią :-) pozdrawiam

brzydula

brzydula NAJGORSZE JEST TO ŻE WSZYSTKO MA SWOJE ŹRÓDŁO więc kiedyś obydwoje popełniliście jakieś błędy albo się porozumiecie i zrozumiecie swoje błędy albo zwykłe WIELKIE TRUDNOŚCI losowo wam przypisane to najlepsze co może was spotkać Wydaje mi się że Twoje problemy brzydula powinny się skończyć niebawem o ile się przełamiesz masz lekcje do odrobienia i pomyśl co takiego jest źródłem trzeba za to przeprosić i przestać chcieć czegoś co jest niemożliwym z jakichś powodów a ze względu że istnieje uniemożliwia zaistnienie harmonii i porozumienia i nie bój się, bo Twój oprawca będzie wykorzystywał Twój strach, a tak naprawdę jest bezradny, co by nie uczynił złego będzie przegrany natomiast pan zdzisiek tudzież
brzydula:
"wario"
ewentualnie oprawca :-) chyba sobie zaserwował zestaw zdarzeń korygujących od losu- tak mi się wydaje to znaczy zawsze będzie miał dwie drogi jedną na skróty na same dno i drugą inną-ale inną niż sobie wyobraża i uzależnioną od tego w jakim miejscu siebie postawi wyczerpując możliwości używając manipulacji i terroru psychicznego- niestety naraża siebie na pewien bagaż, którego samym chceniem- gdy się zorientuje że nie wszystko po myśli idzie i pojawiają się drążące umysł problemy- się nie usunie a będzie mu to przeszkadzać przez całe życie i zdzisiu chciałem powiedzieć więcej kultury dorośli jesteście i języki macie może tylko brak woli i mniej chcenia= kompromis pozdrawiam

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

To z tematu ZAKLĘCIA:
wendol:
1 października, 19:29 Pamiętaj Wario - nic na siłę. Do kobiety trzeba mieć cierpliwość i sposób, albo sobie odpuścić. Wróżby też nie wymusisz. Jeśli masz taki charakter, to szkoda mi dziewczyny, z którą byś był - prędzej, czy później by uciekła, chyba że lubi sadystów. Musisz nad sobą popracować i się zmienić.
Observer:
1 października, 20:24 Może jesteś nawet sadystą, ale chamem na pewno.
Od razu go wyczułem :/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie mozesz dac sie zastraszyc, bo on bedzie to wykorzystywal. Zaangazowalas sie w niszczacy zwiazek, ale mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie dobrze:) trzymaj sie:) Wendol znasz sie na ludziach:)
zdzisiek:
A Ty uwzaj na slowa, wiecej kultury:P

magda16165 dziekuję...

brzydula

zbyszek123 dziękuje za miłe słowa wsparcia pozdrawiam :) ps.idę do przodu i nie oglądam się za siebie...

brzydula

Historia z heppy endem :P

Wina tuska

Cześć wszystkim ta calutka sprawa ma swój poczatek i koniec.PS nie obchodza mnie wasze wypowiedzi te dobre a ta za mało cie lał krowo, głupia jak but jesteś .bez komentaza nie popieram i nie myl ziomus pojecja ze lalem .Narka.

To forum jest tez dla ZOMO-wcow ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.