| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy My naprawde jesteśmy sobą?... zmieńmy świat!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
... włąśnie! czy nie wydaje Wam się że kontrola ludźmi w dzisiejszy czasach może istnieć? tylko piszę o takiej kontroli gdzie każdy z nas jest kontrolowany.
Przez media, sklepy, reklamy na każdym kroku itp.?
Jak myślicie czy świat jest tak zły żeby w pogoni za bogactwem i władzą wymyśleć tak doskonały system sterowania ludźmi że podświadomie robimy to czego oni chcą!
Nie ukrywam że oparłem się na filmie Michaela Tsariona: Architekci Kontroli, Program I – Masowa Kontrola i Przyszłość Ludzkości.
Chciałbym nawiązać kontakt z organizacjami zwalczającymi takie zachowania, Jeśli ktoś zna takie organizacje to piszcie.
|
|
tboniq |
|
takie zycie jak ty opisujesz to tutja raczej moga sobie Ci co maja kase na to pozwolic bo ceny na wsi wzrastaja dwukrotnie.
|
|
|
|||
|
My piszemy o dwoch innych panstwach. W Uk zycie jest inne niz w Polsce.
tyle to i ja wiem A takich syfow jak M jak milosc to nigdy nie ogladalam.
|
|
|
79277 szkoda, że nie wpadłeś do Rembertowa, bo widzę, że byłoby zabawnie :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
tak mi się napisało... Sorka dla Wszystkich, których uraziłem, ale tak właśnie wyglądają moje racje.
Każdy jest kowalem swojego losu, każdy ma wybór!!! Ja też mieszkałem za granicą- dość długo (tylko nie w UK, ale w Hiszpanii). Też jadłem śmieci z supermarketów, też nie miałem ogródka i innych rzeczy...
Dokonałem wyboru !!! i zdecydowałem się wrócić. Zarabiam mniej (obecnie wcale, bo rzuciłem pracę), ale mam ogródek ;)
Każdy ma wybór- nie trzeba się poddawać
|
|
|
|||
|
co to jedzenia z własnego ogródka to ok jest 100 razy lepsze pomidorek ze szklarni uuuu miodzio lepszy niż z gruntu,a ten zapach jak sie wchodziło do niej wchodziło.... teraz też mamy przydomowy ogród taki większy i ide tam pomagać ale musze sie przyznać że strasznie tego nie lubie i bynajmniej nie wolałabym oglądać m jak miłośc..
ps. ide sobie ziemniaczków na obiadek wykopać:)
|
|
|
|||
|
Nie jestesmy soba, dzisiaj ja nie jestem soba ! To dlatego, ze rozladowalam emocje przy juz dwoch pucharkach wina :-) a najgorsze jest to, ze tak samotnie :( za to teraz pedze na silownie !
ale bedzie siara :)
|
|
|
|||||
|
|||||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
|
|||