Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ktos pilnuje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Wygrał zakład i ponad 7 mln funtów. Bukmacherzy: To pomyłka jagor, IAR 08-01-2010 18:26 Brytyjska firma bukmacherska odmówiła wypłacenia ponad 7 milionów funtów Anglikowi, który założył się, że na Wyspach będzie śnieg w Boże Narodzenie. Firma twierdzi bowiem, że zakład przyjęła przez pomyłkę.... więcej http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7434848,Wygral_zaklad_i_ponad_7_mln_funtow__Bukmacherzy__To.html Pewnie nieboraka wsadza do psychiatryka, jak dalej bedzie sie domagal pieniedzy, bo zawsze takie afery tak sie koncza ! Czasem operatorzy najnowszych technologii typu HAARP informuja o roznych sprawach ludzi, ktorych kontroluja, a oni moga sie wtedy zakladac nawet o duze sumy wiedzac na 100%, ze np. w 24 miastach bedzie snieg na Boze Narodzenie. Nie jest to pierwszy przypadek, ze czlowiekowi cos wiedzacemu na 100% nie wyplacono pieniedzy. Widocznie sa stosowane blokady, bo ktos wie o praktykach i mozliwosciach !!! Zmien pogode pilotem : http://wiadomosci.wp.pl/kat,28434,wid,5805253,wiadomosc.html?ticaid=113a8

A ty gośka znasz m.in. takie przysłowia ,,idzie luty podkuj buty'' itd. ja już wczoraj wiedziałem ze z takiej fajnej zimy jaka była dziś sie musi zrobić papka, i nie jestem sterowany przez HAARP'a. Takie rzeczy da sie przewidzieć, tak jak po zachodzie słonca i zachmurzonym niebie można być prawie pewnym że nastepnego dnia bedzie padać deszcz. No sory gośka wiadomo że wszystkiego sie nie wie, ale jesli sie ma wiedze i zna sie stare przysłowia tez mozna coś przewidzieć. Tak samo jak moja sąsiadka ma dobre cos po 70 i gadam z nią raz w listopadzie i mówie ale brzydka pogoda i pada i zimno, a ona gada bo są jakies ,,oktawy listopadowe'' czy coś chciało mi sie śmiać ale jest w tym prawda.

Ja wierze w to, ze wszystko mozna zgadnac, ale dlaczego w takim razie nie chca facetowi wyplacic pieniedzy ???

bo chodzi o 7mnl?) bo wcale nie muszą wyplacac ?:) Co jak co ale takiej pogody jak dzis unas niebylo jeszcze, wieczor lało a wnocy przyszed mroz ,nastepnego dnia widok za okien byl istnie bajkowy^^ lód byl doslownie wszedzie:) zabawa z psami na lodowisku przed domem byla naprawde wysmienita:)

Wina tuska

Mozna to roznie interpretowac, ale trudno jest zgadnac, ze akurat w 24-rech miastach bedzie snieg. Druga sprawa to jest taka, ze jak u siebie w miescie zaczelam polecac ludziom, zeby zbadali sobie staw tylnej nogi swini na podstawie sprzedawanego w kawalku miesa, ktory byl zawsze dostepny, bo tak zawsze cieli to mieso, ze staw byl caly, to doslownie po trzech dniach zaczeli rzeznicy tak ciac to mieso, ze staw jest przeciety i juz nic zobaczyc nie mozna. Od zarania swiata puc miesa tzw. od szynki byl ciety w calosci ze stawem, a od mojej rozmowy z ludzmi w 2002 roku nagle zmienili procedure ciecia miesa. Nasze spekulacje dotyczyly mozliwosci przeprowadzania operacji polegajacej na wymianie stawu biodrowego na metalowa kulke z kawalkiem metalu przymocowanym do kosci udowej, ktora wraz z glowka zostaje podobno wycieta z organizmu. Chodzi o to, ze jeden z lekarzy powiedzial mi, ze operacja stawu biodrowego nie bedzie nigdy mozliwa. Najlepiej mozna bylo to poswiadczyc i wytlumaczyc na podstawie stawu biodrowego swini, ktory byl dostepny w calosci w kazdym sklepie. Po naszych rozmowach staw biodrowy swini zniknal natychmiast i nie ma go do dzisiaj. Tak dziala system asekuracji i kontroli spoleczenstwa. Anglik sie zalozyl o cos co wiedzial na pewno, ale zeby taki proceder sie nie powtarzal, to nie wyplaca mu pieniedzy i teraz kazdy bedzie o tym wiedzial : operator i czlowiek kontrolowany. Moze nawet dojsc do tego, ze zaklady zlikwiduja zupelnie.

A można HAARP-em wpływać na wyniki losowań Lotto?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

W poprzedniej wypowiedzi chodzilo mi o szynke z koscia ! Zadales wendol ciekawe pytanie. Wedlug mnie ingerencja HAARP-a w losowanie kuleczek z numerami jest niemozliwa, ale pamietajmy, ze artystow nie brakuje w tym fachu. Wyhamowac ruletke w kasynie, to zaden problem, ale wybor kuleczek w Lotto jest moim zdaniem niemozliwe. Pchanie i sterowanie pilki w powietrzu na boisku jest mozliwe.

Wendol, dostałeś pochwałę za inteligencję. Chyba powinieneś to jakoś uczcić :D Swoją drogą, inteligentne pytania są w dzisiejszych czasach cenniejsze od inteligentnych odpowiedzi.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Kiedys cos slyszalam o ciezarze tych kulek uzywanych do losowania Lotto. Pamietam, ze ta wiadomosc do mnie trafila zaraz po wprowadzeniu w Polsce tych niemieckich maszyn do losowania. Niektore z tych kulek maja inny ciezar i w tym moze tkwic manipulacja, ale mysle, ze HAARP chyba nie ma z tym nic wspolnego chociaz wiem, ze moja cukierniczka z cukrem bywala nieraz taka ciezka, ze trudno ja bylo podniesc. Siatka z zakupami tez czasami zmieniala ciezar. Kiedy powinna byc ciezka, to stawala sie jak piorko i odwrotnie. W czasie niesienia tez zmieniala ciezar. A pioro do pisania jakie kiedys zrobilo sie ciezkie, to glowa mala.

ja słyszałem że jest wykonywane kilka losowań- a te publikują i transmitują które jest najbardziej opłacalne dodatkowo metoda hybił trafił działa w/g określonego schematu- znaczy że możesz skreślić z głowy za np: 1000 zł zakładów w czym będziesz miał np jedną 4 ke i 5 trójek a metodą chybił trafił możesz nie mieć nic- bo system powieli Ci we wszystkich losowaniach część liczb które w losowaniu zostanią odrzucone jako część liczb przynoszącą mniej dochodu może nie zgodne z regulaminem i interesem składających zakłady ale jako działanie w świecie kapitalizmu całkiem zrozumiałe w końcu ten ma władze kto ma pieniądze i można wtedy wszystko- nie ważne że czyjeś więc w takim świecie: policjant reprezentuje urząd nie podatnika jeśli nie dostaniesz wypłaty nikt nie wsadza do aresztu czy więzienia nieuczciwego pracodawce bo zalega Ci z kwotą np 2000 za to gdybyś poszedł i wymusił w banku tą kwote zamkneli by cię od razu mało tego system sądowniczy komornicy i windykatorzy przy urzyciu prawa dla nas podatników wspomagają ten system całą infrastruktórą czyli: możesz z winy pracodawcy nie dostać wypłaty komornik zajmie Ci mienie jeśli zalegasz z płatnościami zazwyczaj kilkakrotnie większe naliczy nie ziemskie koszty co kosztuje Cie czasem 10 razy więcej i wylądujesz na bruku jeśli nie masz za co zapłacić za wynajem co z kolei może skutkować jeśli nie ma Ci kto pomóc utratą pracy a w ekstremalnym przypadku masz szanse zostać bezdomnym mało tego nikt larum nie podnosi i wszystkim to jakoś pasuje umiesz liczyć licz na siebie nie wierzcie w żadne losowanka- a jeśli już to wszystko w rękach losu więc dwa zakłady w ciągu np miesiąca zupełnie wystarczą nie ma sensu dorabiać kogoś kto miał układ i pomysł i stworzył ten mechanizm wyzysku-tam nie ma kogo dorabiać bo to zwykła przechowalnia materiału genetycznego który często jest wybiórczo wyuczony i wykwalifikowany ograniczony i nie wnoszący do społeczeństwa zupełnie nic. w społeczeństwie pijawek nie potrzeba. tak myśle
Wrona:
Siatka z zakupami tez czasami zmieniala ciezar
tak gosiu- jeśli kosztowała nas sporo to i sporo waży mimo że jest lekka-czasem ciężko aż tak że to promieniuje na serce i na duszy :-) a drugie to po prostu kondycja :-) pozdrawiam

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

W takim razie to musiał być HAARP :) http://www.youtube.com/watch?v=rWfR3-XGQAc

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Uwazaj, bo ryby i ptaki moga teraz masowo atakowac ludzi !!! Atak kazdego ptaka na Twoja szybe samochodowa moze skonczyc sie tragicznie ! Kazda ryba ma zeby i moze atakowac jak pirania !

Jak nie ma haarp spowoduje że jej wyrosną? Coraz śmielsze te wnioski "racjonizatorskie".

Bój się Gośka owadów, ptaków i ryb... a przede wszystkim siebie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tak to prawie jak urządzenie grawitacyjne :-) sie coraz bardziej samo napędza

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

to tak jak w filmie kruki czy jakoś tak? ehh myślałam że tylko pająków mam sie bać:D

motylek:
to tak jak w filmie kruki czy jakoś tak?
W filmie "Ptaki" Hitchcocka. Ale tamte wydarzenia były tylko specjalnym tłem dla przedstawienia sytuacji psychologicznej bohaterów.

Firma twierdzi bowiem, że zakład przyjęła przez pomyłkę.... więcej szkoda ze nie masz ktorzy bukmacherzy, bo sama w tym pracuje. Raczej wyplacaja pieniadze ale kwota jest masakra wiec pewno cos tam zanlezli zeby ne wyplacic. Przez pomylke pewno jakis idiota na dnowce byl:)) pewno juz go za to zwolnili
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.