| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| co jest po tym jak Śmierc... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
co jest po tym jak umrzesz jak ty myszlisz???
|
|
Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!! |
|
lola zlituj się, jest tyle napisane na forum poszukaj troszeczkę ;)
|
|
|
Być może po śmierci będzie to, czego sami oczekujemy :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
|
taa......ja, palmowa wyspa i stado lasek(nie koniecznie dla niewidomych) :D
i nie chce od was żadnych comentów typu że ....coś tam!!!
w islamie mają swój raj a ja chce swój w końcu trzeba się tu męczyć
a potem nagroda:)
|
|
|
chyba po tym 2012 dopiero przejrzymy na oczy i zobaczymy prawdziwy świat o którym nie mamy pojecia i bedzie piekny.
materializm nie bedzie miał znaczenia
|
|
|
|||
|
mam taką małą swoją teorie
zdarzało mi się jak i wam napewno zasnąć na chwile
niestworzone myśli biegły potrafiło się tyle wysnić co w jeden dzień często przeżyć się nieda.
więc te wszystkie podróże światła i wiele innych może stać się za pstryknięciem palca.
te białe światełko to muzg sie dusi- umiera co powinno następować znacznie po ustaniu akcji życiowych- i też etapami po kolei poszczegulne płaty aż do ostatniego bastionu świadomości
czy jest coś potem?
jeśli już to wydaje się że jest to ten piąty wymiar który jest połączony z 4 rema pozostałymi w dosyć dziwnym związku bez początku i końca bez jasno określonego miejsca położenia czy czasu jakby niebyło konieczności określania punktu jedni próbują to nazwać eterem pomocne w określeniu energia próżni i badania szypowa.może dlatego że w budowie to powinno przypominać linie odchodzące od jednego punktu we wszystkich kierunkach bez potrzeby czasu no pokonanie którejkolwiek z nich. gdzieś w tej całej pejęczynie osadzone w jakiś sposób jest wszystko co znamy a nawet czego jeszcze nie znamy tam nadane są wymiary właściwości masa granice.i jest to coś olbrzymiego skoro wszechświat wydaje się tylko drobinką tego. odchodząc z tego świata najprawdopodobniej odchodzimy tam, to można porównać do wiecznego początku i końca w jednym.
nikt nigdy niepowie na 100% jak to wygląda
nikt z tamtąd niewraca
puki znajduje się w tym świecie wszystko możliwe ale gdy św.Piotr brame zamknie-to już koniec z tym światem
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |