Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Koniec świata...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

kto myśli rze 2012 bendze konies świata ??

Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!

Myślę, ŻE nie BĘDZIE to żaden KONIEC. Nic na to nie wskazuje.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

a tak fszendze piszom o kojncu świata

Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!

powiedzmy że 2012(gdzieś pod koniec grudnia) będzie początkiem lepszego jutra oczywiście jeśli po drodze nie natkniemy się na nowy porządek świata(NWO). a tak ogólnie to powinno być spoko:)

gdzie? w super expresie nic nie pisali a to przecież poważne pismo. No i w telewizji też nic nie mówią. to musi być nieprawdą! przecież politycy by nas ostrzegli, oni są tacy mądrzy, że na pewno by wiedzieli.

cytat z wypowiedzi Leppera: ,,co wy mówicie dziwke można zgwałcić łehehehehełehehe'' tak możemy im ufać nawet oddam za nich życie

Ocelot:
cytat z wypowiedzi Leppera: ,,co wy mówicie dziwke można zgwałcić łehehehehełehehe'' tak możemy im ufać nawet oddam za nich życie
aha

troche inaczej leppr to powiedzial :) ale mysle ze tresc przeslalnia jest zachowana :) http://www.youtube.com/watch?v=nCgXGdHuaGI Kidys bylem najwiekszym fanatykiem koncu swiata w 2012 ale z czasem doszlem do wniosku ze skoczyc to sie moze czlowiek na tej planecie , swiat będzie sie kręcil dalej^^. Ten rok mial naprawde byc przelomowy jesli chodzi o przepowiedznie czy inne spekulacie . miala byc wielka powodz mieli nas kosmici odzwiedzic , mial tez meteor udezyc w nas , wsumie to do meteoru brakowalo bardzo niewiele! Ale nic sie niewydazylo I niestety coraz bardziej uswiadamiam sobie zblizając sie do roku 2012 ze to kolejna sciema ...teraz w necie coraz wiecej stron podaje ze 2012 niebedzie katastrofa tylko Przemiana , wysza gestosc itp , asz boje sie myslec co bedą pisac za rok o 2012r...

Wina tuska
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.