| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ktory naprawde prawdziwy jest ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Starszy mezczyzna potrzebuje mnie i twierdzi ze kocha...mlodszy mezczyzna chce bym za niego wyszla twierdzi ze kocha ponad zycie, a wczoraj mąz z ktorym sie chce rozwiezc oznajmil mi ze wlasciwie tylko mnie kocha ....a o nowej pracy i nowej drodze zycia marze stac dalej w jednym punkcie tez juz nie chce .......prosze Cie .....tak sie pogubilam
|
|
|
I tak masz maly wybor. We mnie sie kiedys wiecej mezczyzn kochalo jednoczesnie. Wtedy wlasnie stwierdzilam, ze jestem czlowiekiem honoru.
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
wez mnie :-)
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
a szkoda :-(
nie to nie
troche smutno :-()))))
|
|
|
Mogę Cię wziąć Zbyszku. Pojedziemy na Syberię w poszukiwaniu UFO i Yeti. Będziesz moim Master Survival Instructor & Bodyguard (w skrócie MSI&B) ;) Na pewno nie będzie smutno.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
:-) jestem szczęśliwy :-))))))))))))))))))
zawsze ciągneło mnie w tamtą strone
ide sie pakować
szczeże to faktycznie jest kilka miejsc które warto obejrzeć
myśle że tym surwiwalowym kierunkiem zajme się tak głębiej za jakieś 10 lat-indie tybet amazonia polinezja
ufo-hm no cuż-omijają mnie chłopaki-pchają się tam gdzie eksperymenty na nich robią- sami sobie winni, ja chciałem tylko spodek:-)
|
|
|
Starszy potrzebuje na starosc !
Mlodszy jeszcze nie dojrzal lecz dojrzeje, jak i Ty:)
Posluchaj siebie, czego oczekujesz i czego pragniesz i dokonaj wyboru. Kazdy z nich nie bedzie ani dobry, ani zly- ot poprostu, wszystkie Twoje wybory jakie one beda skutkowac beda Twoim doswiadczeniem zycia. Nikt Tobie gotowej recepty nie poda, sama musisz wiedziec czego chcesz od ludzi i zycia a zwlaszcza od samej siebie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |