Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ktory naprawde prawdziwy jest ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Starszy mezczyzna potrzebuje mnie i twierdzi ze kocha...mlodszy mezczyzna chce bym za niego wyszla twierdzi ze kocha ponad zycie, a wczoraj mąz z ktorym sie chce rozwiezc oznajmil mi ze wlasciwie tylko mnie kocha ....a o nowej pracy i nowej drodze zycia marze stac dalej w jednym punkcie tez juz nie chce .......prosze Cie .....tak sie pogubilam

I tak masz maly wybor. We mnie sie kiedys wiecej mezczyzn kochalo jednoczesnie. Wtedy wlasnie stwierdzilam, ze jestem czlowiekiem honoru.

kika:
prosze Cie .....tak sie pogubilam
Kogo prosisz? :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

wez mnie :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

a szkoda :-( nie to nie troche smutno :-()))))

Mogę Cię wziąć Zbyszku. Pojedziemy na Syberię w poszukiwaniu UFO i Yeti. Będziesz moim Master Survival Instructor & Bodyguard (w skrócie MSI&B) ;) Na pewno nie będzie smutno.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

:-) jestem szczęśliwy :-)))))))))))))))))) zawsze ciągneło mnie w tamtą strone ide sie pakować szczeże to faktycznie jest kilka miejsc które warto obejrzeć myśle że tym surwiwalowym kierunkiem zajme się tak głębiej za jakieś 10 lat-indie tybet amazonia polinezja ufo-hm no cuż-omijają mnie chłopaki-pchają się tam gdzie eksperymenty na nich robią- sami sobie winni, ja chciałem tylko spodek:-)

Starszy potrzebuje na starosc ! Mlodszy jeszcze nie dojrzal lecz dojrzeje, jak i Ty:) Posluchaj siebie, czego oczekujesz i czego pragniesz i dokonaj wyboru. Kazdy z nich nie bedzie ani dobry, ani zly- ot poprostu, wszystkie Twoje wybory jakie one beda skutkowac beda Twoim doswiadczeniem zycia. Nikt Tobie gotowej recepty nie poda, sama musisz wiedziec czego chcesz od ludzi i zycia a zwlaszcza od samej siebie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.