Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Związki..
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Może ktoś jest wstanie odpowiedzieć na pytanie: Dlaczego dobrych ludzi inni porzucają, to znaczy że trzeba być chamem? tylko wykorzystywać innych, być egoistą?

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Naturalnie ze trzeba,ja wlasnie pracuje nad ta cecha charakteru,niedlugo bede najwiekszym chamem na tym globie;)

hah ;) ja niestety nie potrafię i przez to nie mogę sobie poradzić właśnie z emocjami..

To byl zart oczywiscie,mam podobnie jak Ty...chociaz ostatnio goruje nad emocjami;)

Absolutnie nie doradzam bycia chamem!!!! Kurcze, ludzie chamowaci na dłuższą mete są nie do zniesienia wogóle i na dłuższą i na krótsza. Bycie chamem i uruchamiane tak niskich emocji uderzy tylko w tych co je uruchamiaja i wysyłaja w świat. zakup sobie koniecznie ksiązki" magnezyyzm serca" i "sekret" to podstawa podstaw!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Moi drodzy! Z tymi związkami to jest tak, że jaki mamy model związku w podświadomości do takiego będziemy nieświadomie dążyć. Ja też mam popieprzone w łepetynie i z facetami też mi nie idzie. Wniosek-terapia u psychologa

albo Ty... albo Ciebie... więc wybór oczywisty jesteś za dobry to cie wykorzystają taka natura wciąż sie zastanawiam czy lepiej cierpieć czy być sprawcą cierpienia harmonia i równowaga hoć mniam mniam w dzisiejszych czasach wyzysku i kapitalizmu to już wyczyn nielada

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

czyli wypadałoby szukać kogoś na wzór i podobieństwo własne, żeby czasem wszelkie różnice nie przyczyniły się do rozstania..ale to bezsensu trzeba iść na mniejszy bądź większy kompromis,ale.. właśnie "ale" jeśli w krótkim czasie spotyka was bolesna sytuacja..to można zacząć wierzyć że ma się pecha. Zaczyna się wtedy rozważać dlaczego ja? zbyszek123: racja przede wszystkim jest się za dobrym dla drugiego człowieka, ale jak tu nie być dobrym dla kogoś kogo się kocha :(

poprawka;) w krótkim czasie spotykają was dwie trudne dla was sytuacje*

obłęd sytuacyjny kiedy żal jest zwrócić komuś uwage bo sprawisz mu przykrość więc jeśli kochasz cierpisz jednocześnie wiesz że gdy tego niezrobisz sytuacja może być rozwojowa więc prędzej czy puzniej będziesz niedobry kolejny obłęd używasz intelektu wyjaśniasz komuś swoje racje a on jak osioł im bardziej ciągniesz to na przekór. więc robisz z siebie Chrystusa a koniec końców i tak jesteś niedobry. więc warto właściwie co chyba nieprzejmować się i tą samą bronią co Ciebie tak i Ty w końcu jak kuba Bogu tak Bóg kubie i oko za oko ząb za ząb a tego kwiatu pół światu droga wolna i co sie komu-o dziwo skutkuje aż kogoś zaboli to co on Tobie inaczej w sytuacji rozwojowej witamy w klubie rozwiedzionych pokrzywdzonych przez partnera świat oszukanych bez możliwości prowadzenia normalnego życia obrządków kościelnych spowiedzi niby mało ważne i wszyscy wiemy jak jest ale dlaczego czujemy się gorsi jak dzieci innego Boga wszyscy patrzą się jak na ufo- niby masz prawo istnieć-ale dlaczego tu na moich oczach czasem to przykre nowy świat niby zakłada takie istnienie- tylko jakoś chyba konkretnej inicjatywy brak i zrozumienia nawet wśród bliskich

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.