Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Procedura Globalizacji
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Bardzo dobry film. Globalizacja rzadow trwa w dalszym ciagu. Wszystkie musza podporzadkowac sie niewidzialnemu Rzadowi Swiatowemu, ktorym jest Wielka Loza Angielska. Malo ludzi o tym wie. To gremium ukrywa sie od 1783 roku. Na polskim Google nie znajdzie sie ani jednej wiadomosci na temat Wielkiej Lozy Angielskiej. Szesc lat temu jeszcze troche bylo. Wszedzie wszystko zostalo dokladnie wyczyszczone. O Wielkiej Lozy Angielskiej Anglosasi nie chca rozmawiac. To jest temat tabu ! Autor filmu ujawnia reke niewidzialnego rzadu i bez przekonania przypisuje ją korporacjom. Albo nie wie, ze ta reka nalezy do Lozy Angielskiej, albo boi sie o tym mowic. Juz sam film jest bardzo odwaznie zrobiony. Zapraszam na bardzo dobry film. http://www.youtube.com/watch?v=SuBKZg9eih8&fe http://www.youtube.com/watch?v=Oj604aHLVX8&NR=1

Wiesz wrona możliwe że autor filmu jest bardzo mądrym i odważnym człowiekiem skoro zebrał w sobie siłę żeby nakręcić ten film ale wolał nazwać niektóre rzeczy w taki sposób żeby sam sobie ,,śmiertelnie'' nie zaszkodzić. Wolał powiedzieć ,,dobrze ci tak'', a nie ,,powinieneś sie przewrócić'' bo to 2 może być bardzo ,,ciężko'' karane.

Nie wiem, kim jest autor tego filmu, ale pamietaj, ze wiekszosc jakichkolwiek przekazow mamy od ludzi angielsko-jezycznych, ale nie Anglikow. Anglicy nie mowia nigdy nic na temat tego, co dzieje sie na swiecie i pilnuja bardzo kazdego, kto w tych sprawach sie wychyli. Amerykanie i inni dobrze zdaja sobie z tego sprawe i wiedza, ze kazdy przekaz moze byc smiertelny. Petla sie bardzo zaciesnia w tej chwili. Polityczna poprawnosc wobec Rzadu Swiatowego jest coraz skuteczniej egzekfowana, a pilnuja tego wlasnie Anglicy na calym swiecie. Dzieki zdobytej technologii mozliwosci maja nieograniczone.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.