Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zimna wojna
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Uwazam, ze zimna wojna trwa dopiero teraz. W czasie II Wojny Swiatowej Anglosasi oddali Rosji kraje Europy Wschodniej za gwarancje nie popierania komunizmu w krajach Europy Zachodniej i w USA. Rosja sie na to zgodzila i slowa dotrzymala, ale wojny z Anglosasami toczyla w innych czesciach swiata. Korea, Wietnam, Kuba i inne kraje sa tego najlepszym dowodem. Kiedy po II Wojnie Swiatowej dzielono lupy wojenne, to Rosji spora czesc tez sie ich dostala. Niemcy juz przed wojna pracowaly nad roznymi broniami i leczeniem ludzi falami elektromagnetycznymi. Nawet w Polsce przed wojna istniala juz taka placowka, ktora sie tym zajmowala i miala wlasne osiagniecia. Kiedy po wojnie Rosja i Ameryka wzbogacily sie o nowe rozwiazania technologiczne pochodzace z Niemiec i innych krajow Europy, to juz na spokojnie rozwijaly sie te technologie w USA i w Rosji. W 1948 roku w USA powstal HAARP na Uniwersytecie Yale. HAARP zajmowal sie sterowaniem mozgu czlowieka na bazie osiagniec niemieckich. Taki sam program powstal w Rosji, ktory nazywany byl SURA. HAARP w Ameryce dzialal na oczipowanych ochotnikach. W Rosji ta technologia miala nawet lepsze osiagniecia, bo szybciej mogli zrezygnowac z czipow. Taka forma stala sie bardzo obiecujaca na przyszlosc i dlatego Ameryka podpisala z Rosja uklad w 1954 roku o tajnosci najnowszych technologii i kosmosie. Ten uklad ratyfikowano w 1970 roku i obowiazuje do tej pory. Wygasa 4-go grudnia tego roku. Wszyscy mowia o tym, ze Rosja z USA maja podpisac na nowo wygasajacy uklad, ale nikt nie wymienia jego wszystkich punktow. Rosja na tym ukladzie chce teraz ugrac bardzo duzo, bo ona swoj program SURA zlikwidowala w 1992 roku i teraz jest "czysta". Zostal na Ziemi tylko HAARP, ktorego wizytowką stala sie Alaska, a bazy do kontroli ludzi sa rozmieszczone w wielu miejscach na Ziemi. HAARP na oczipowanych ochotnikach przestal pracowac w 1956 roku i od 1960 roku ma we wladaniu cala Kule Ziemska. Jelcyn zlikwidowal swoj program SURA w Rosjii, ale tylko Rosja wie, jak dziala jedenascie programow HAARP-a i tylko Rosja moze to swiatu ujawnic, dlatego taki wazny jest ten uklad z Rosja w grudniu. Tylko trzy panstwa na swiecie wiedza, jak dziala HAARP. Sa to USA, W. Brytania i Rosja. Rosja jest teraz szczegolnie waznym partnerem przed grudniowym podpisaniem nowego ukladu. Rosja moze zdradzic Anglosasow ujawniajac istnienie i dzialanie najnowszej technologii praktykowanej na ludziach i w kosmosie.

Wszyscy żyjemy w HAARP-ie ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A ja myślałem, że w matrixie. Chyba, że to taka metafora.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Jakby tu powiedzieć a nie "skłamać" jedni żyją w matrixie a inni w haarp-ie.

A jeszcze inni zyja w nieswiadomosci.

Tak zależy to od indywidualnej wrażliwości na bodżce z otoczenia. Dla każdego Świat jest inny bo inaczej go odbierają. A na dodatek każdy w swoim zdaniu ma rację.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.