Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Może Diabelskie czy trójkąt Bermudzki!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Taylor nadał alarmującą wiadomość, że eskadra prawdopodobnie zboczyła z kursu i nie widzi spodziewanego lądu : "Nie jesteśmy pewni jaka jest nasza pozycja, gdzie jest zachód... Wszystko się pokręciło. Dziwne rzeczy się tu dzieją. Nawet ocean nie wygląda tak jak powinien...". Łączność została przerwana, ale nasłuch nadal odbierał fragmenty rozmów między pilotami. Nie można było jednak uzyskać z nimi połączenia z nimi. O godz. 16.00 z nieznanych przyczyn por. Taylor zdał dowództwo nad eskadrą innemu kap. Stiversowi, który po około 15 minutach później meldował do bazy: "Nie wiemy gdzie jesteśmy... musieliśmy przelecieć nad Florydą i znajdujemy się chyba w Zatoce Meksykańskiej" Słyszalność stawała się coraz słabsza, z czego wywnioskowano, że eskadra leci na wschód oddalając się od bazy i lecąc na pełne morze. Wreszcie usłyszano okrzyk Stiversa: "Mój Boże ! Wygląda jakbyśmy wkraczali w białą wodę... jesteśmy kompletnie zgubieni... Nie lećcie za nami... oni wyglądają, jak gdyby przybyli z innego świata..."Poszukiwania trwały od świtu do zmroku, samoloty czesały morze na obszarze 600 000 km kwadratowych - bez skutku. Nie znaleziono ani tratw ratunkowych, w które były wyposażone wszystkie samoloty i które w razie wypadku pływałyby po wodzie, ani żadnych szczątków, ani nawet plam oleju na wodzie, co wskazywałoby na katastrofę.Po przeciwnej stronie Ziemi u wybrzeży Japonii znajduje się rejon zwany Diabelskim Morzem. Częstotliwość występowania niewyjaśnionych wypadków w obu tych miejscach jest mniej więcej taka sama. ---------Troche długie... Ale ..co Myslicie na ten TEMAT?!--------

ktoś mnie jeszcze pamieta?.. =(

To o tobie pisali MIDI LIVE? Ja sie nie znam...

Heh.. no wstyd się przyznać..ale TAK =( TO bylo bardzo dawno... moi koledzy dowiedzieli sie ze sie tu wypowiadam i postanowili tu wyznać mi coś.. A ja .no cóż.. ze wstydem opuściłam te Forum..ale trudno mi było. pO JAKIMŚ CZASIE postanowiłam wrocić.. nadal jest mi wstyd za nich.. A ja udzielam się teraz na Forum tylko pod innym nickiem..ten temat jest wyjatkiem gdzie podpisałąm się MIDI... =) Więc... możecie tylko myśleś... ktory nick to ja =P... POZDRAWIAM =]

czytałem gdzieś relację świadków , że będąc gdzieś w rejonie trójkąta znaleźli się potem na morzu diabelskim tyle mogę napisać o tej sprawie [%sig%]

Mądrze powiedziane...

JAk myśłicie co jest powodem tego że igły w kompasach kręcą się jak szanone a tradary nic nie wykrywają? Ja myślę może że jakiś czas temu w okolicach tego morza był jakiś wypadej statku kosmicznego i może ten płyn którym są napendzane mają tekie właściwości... bo to nawet by sie dobrze zgadzało skoro w okol tego pola nie mozna niczego wykryć, zegarki wariują..to może to jest oparte w jakiś teoriach,że Obcy nie znają czasu... Dla nich Czas jest uigięty i nie ma problemu by go nagiąć..mogą być wszedzie gdzie chcą... ;)Troche uruchomiłam wyobraźnie..=D

Uważam, że w trójkącie bermudzkim znajduje się wejście do innego wymiaru, dlatego nie znaleziono żadnych szczątek statku. No bo to chyba nie jest zbieg okoliczności, że aż tyle samolotów i statków tam zatonęło...:)

Igły w kompasach wariuja poniewaz w okolicy Trójkąta Bermudzkiego poniewaz tam jest zwiekszone przyciaganie ziemskie =)

W trujkącie bezmudzkim nie ginie więcej statków i samolotów niż gdzie kolwiek indziej... Prawdopodobna odpowiedz... nagłe wyrzuty złóż metanowych... odkryto tam takowe... bezwonny gas powodujący halucynacje... mnustwo piany podczas uwalniania się go z morza... to wyjaśnia większość opisywanych efektów... ale ostatnie zdanie nie zostało jeszcze powiedziane...

Pozwolę przytoczyć swojš tezę: "Trójkšt bermudzki i może diabelski sš tunelem czasoprzestrzenym w którym następuje załamanie czasu (jakże wyimaginowanym pojęciem jest czas gdyż tak na prawdę nie wiemy czy dobrze go obliczamy .Pojęcie czasu jest wyimaginowane i względne tak samo jak choćby południki zaznaczone na globusach).Ten tunel czasoprzestrzenny polega przemieszczać się do innych istniejšcych œwiatów Równoległych z których się nie powraca."Mało kto wie że osoby które powróciły z takich wypraw(a jest ich nie wiele!)trafiały do szpitali psychiatrycznych.Widzieli oni osoby których w "rzeczywistoœci" nie było.i pozwolę sobie przytoczyć kolejnš tezę(osoby które powróciły z tej wyprawy do innego równoległego œwiata widziały poprostu zapisane w swojej œwiadomoœci osoby które żyły w tych że œwiatach.Ich œwiadomoœć łšczyła œwiat równoległy ze œwiatem "rzeczywistym")wiem że może komuœ się wydawaćże jestem jakimœ profesorem ale naprawdę mam 17 lat i sšdzę że jestem laikiem w sprawach naukowych,ale przysięgam że sam wysnułem swojš tezę i z góry dziękuję za jej przeczytanie.

A pole magneyczne Ziemii? Może mieć na to wpływ? Rozcišgnięcie pola magnetycznego powoduje ze igiełka naganie sie jak piesek po salonie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.