| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kto zna moja przyszlosc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
|
no wlasnie kto przeepowie mi moja przyszlosc zwiazana tylko iwylacznie z moja choroba z ktora sie miotam juz 3 miesiace bez skutku ciagle bol bol i bol chce zyc normalnie juz nie daje sily czy to sie w koncu skonczy blagam pomozcie aga ur 12 02 1976
|
|
|
Pamiętaj, że przepowiednie nie leczą chorób. Pokazują tylko najbardziej prawdopodobny rozwój wydarzeń na podstawie twojego obecnego stanu psychicznego itp. Owszem, przepowiednia może ostrzec przed zagrożeniem, ale może też rozleniwić i doprowadzić do tragedii. Ja się w przepowiadanie dlatego nie bawię, więc w tym sensie nie pomogę (zwróć się o pomoc w temacie ZAKLECIA). Ode mnie tylko dodam, że pozytywne nastawienie i wizualizacja stanu pełnego zdrowia skutecznie przyspieszają naturalny proces leczenia. Popróbuj trochę ze sobą, ból też można w ten sposób ograniczyć (bez bólu łatwiej się potem skupić na leczeniu). I uważaj na cukier, bo zwiększa wrażliwość na ból.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
uwierzze proboje juz ze soba ale niedlugo normalnie chyba skocze z dachu napisalm w temacie zklecia ale chyba cos mi sie pomylilo i wyskoczyl mi nowy temat bardzo przepraszam a moze widzisz choc mala nadzieje dla mnie
|
|
|
Nadzieja jest zawsze, bo wszystko tak naprawdę zależy od Twojej woli i chęci życia. Jeśli chcesz i masz w tym cel, to zawsze sobie ostatecznie poradzisz z chwilowym załamaniem. Warto uwierzyć w siebie bo to daje później znacznie więcej satysfakcji i zadowolenia z życia. Wszystko to polega na przezwyciężaniu problemów.
Kiedyś też leżałem kilka dni z ciężkimi bólami i wiem jak to jest, kiedy człowiekowi odechciewa się życia. I wiem też dzięki takim doświadczeniom, że poddawanie się jest bez sensu; to jak kupienie biletu za 5tys. do Australli i wyrzucenie go tuż przed odprawą, ze strachu przed nowymi wyzwaniami. Strach ma wielkie oczy, ale trzeba wiedzieć czego się chce, wtedy z każdej sytuacji jest wyjście. Ludzie przeżywali obozy koncentracyjne bo wierzyli, że im się uda i nie załamywali się. Potęga podświadomości działa zawsze, więc dobrze żebyś się pozytywnie programowała, umysł sam wykona za Ciebie robotę, bo aktywnie współdziała z otaczającą Cię rzeczywistością.
Dodatkowo, jeśli masz takie możliwości, to warto skorzystać z czyjejś pomocy i zainteresować się poradą specjalisty od medycyny naturalnej. Nie wiem jaki masz problem zdrowotny, ale wiem, że nie ma rzeczy nie do przezwyciężenia. I polecam na śniadanie żółtka jaj, masło, oliwę z oliwek, seler, marchewkę i czosnek ;) (możesz mi zaufać, nie choruję na nic od wielu lat), witaminy, minerały i żywe substancje odżywcze skutecznie wspomagają organizm i wzmacniają umysł.
Jest to nie tyle jest nadzieja, co autentyczna możliwość. Masz po prostu szansę wyjść z tego wszystkiego sama i nauczyć się przy tym bardzo wiele :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |