| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kto pomoże wygrac 35MIILJONÓW!!?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
|
Ide za godzine poslac lotka ale niewiem jakie liczby skreslic, ktos pomoze?
Gwaratuje ze sie podzielle wygraną. 30% za podanie dobrych liczb!:)
|
|
Wina tuska |
|
nikt niechce pomoc??:(
trudno szczsciu czeba dopomoc samemu :p
|
|
Wina tuska |
|
Dobry temat na wyzwanie.
Zakładając że sami nie zagramy tymi liczbami śmiało można pisać swój typ. Może ktoś z Nas się wstrzeli?
Ja pójdę na metodę pisma automatycznego
213584681,107487463 - coś takiego mi wyszło, spróbuje zrobić z tego jakąś szóstkę...
2 13 5 8 46 8 1 - pierwsza część, ósemki się powtarzają, usunę tą w środku bo psuję symetrię, więc będzie: 2,13,5,46,8,1
10 7 48 7 4 6 3 - druga część, siódemki jw ósemki, czyli końcowo mamy liczby: 10,7,48,4,6,3.
Ale powinienem otrzymać jedną zwycięską szóstkę, zauważyłem że oba człony mają po 9 cyfr i w środku w każdej jest 8 (na 5tej pozycji), a gdyby rozbić je na trzycyfrowe liczby miałbym 6 liczb, tylko jak je zamienić??? czym jest przecinek?
213 - suma 6, iloraz 6
584 - suma 17, iloraz
681
,
107
487
463
kończą mi się pomysły, muszę to sobie narysować na wykresie, w międzyczasie może ktoś pomoże?
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
W wyniku ciągu myślowo-operacyjnego otrzymałem sześć liczb:
2, 5, 12, 13, 14, 16
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
troche zapuzno ;/ skresliem inne liczby;/ zobaczym co to bedzie z tego;/
|
|
Wina tuska |
|
Wynik losowania dużego Lotka 2008-07-29
2, 6, 15, 25, 29, 30
Ludzie często łudzą się że ich życie z dnia na dzień stanie się ciekawsze, wygodniejsze przy minimalnym wkładzie własnym.
Kupon czy mszalna taca - inwestują w marzenia na lepsze jutro.
Kiedy byłem mały ojciec ciągle namawiał mnie żebym skreślał okienka w dużym lotku bo raz czy dwa wygrałem kilka stów i już wtedy stwierdziłem że to głupota :)
|
|
|
A jednak ludzie wygrywają więc mimo wszystko warto zagrać bo nigdy nie wiadomo kiedy uśmiechnie się do nas fortuna.
Żona brata mojej narzeczonej trafiła szóstkę 10 lat temu...- inna sprawa że po wygranej przestała sie rozwijac, spoczęła na laurach a teraz gdy kasa sie kończy, przychodzi jej zmierzyc sie z problemami dnia codziennego na które jest kompletnie nieprzygotowana.
|
|
|
Pieniądze szczęścia nie dają, ale życie ułatwiają :)
Naprawdę szczęścia nie dają. Można sobie kupić nowe "zabawki", ale radość jest krótka - wszystko powszednieje. Zauważyłem, że najwięcej przyjemności dają marzenia i sam krótki moment spełnienia.
Prawdziwe szczęście daje odpowiedni poziom świadomości duchowej - po prostu radość Istnienia.
W życiu po prostu trzeba mieć z czegoś satysfakcję, a różnym ludziom różne rzeczy sprawiają przyjemność.
Moja koleżanka z pracy mogłaby już iść na emeryturę, ale stwierdziła, że nudziłaby się w domu i nawet gdyby wygrała miliony, to nadal by pracowała.
Ja się nigdy nie nudzę, a np. telewizji wcale nie oglądam.
Są tacy, co nudzą się w deszczowe popołudnie :)
Duże pieniądze mogą niektórych doprowadzić do "upadku" - z nudów się na śmierć zapiją lub coś w tym stylu.
Pieniędzy trzeba mieć tyle, by starczały na bieżące potrzeby. Są też tacy, którym zawsze będzie mało i zawsze będą narzekać, ale takim już nic nie pomoże, bo im zawsze będzie źle i zawsze będą się nudzić ze sobą - są to po prostu ludzie bez wyobraźni - mało kreatywni - i takich niestety jest dużo - stąd taki sukces telewizji i innych wypełniaczy czasu.
Mi czas mija bardzo szybko - nawet, gdy "nic" nie robię :)
Najbardziej lubię spędzać czas :)
No to co Liszaju? Może jeszcze jedno ognisko? Może znowu zaobserwujemy jakieś "UFO", które później okaże się świecącym spławikiem jakiegoś wędkarza, którego przy okazji oślepimy tym zielonym laserem? ;))
A pamiętasz tych trzech biednych ludzi, których przerażała cisza i idąc brzegiem morza słuchali jakiejś muzyczki z komórki? :)
Mi nawet samemu godziny mijają jak minuty, a jak spotkam drugą ciekawą, bogatą wewnętrznie osobę, to wystarczy chwilę pogadać i noc mija :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||
|
|||||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
trafilem 2 i 25 ........ i 4 zl do tylu jestem ;/ bo poslamlem 2 kupony;/
A moze i dobrze ze nie wygralem bo bym sie niezle zbulwersowal wiedządz ze mam wygrac 35mil atu tylko 8.5
miljona ;/
4 szostki byly;/
|
|
Wina tuska |
|
Słyszałem w radio takie wypowiedzi:
1. Zamiast szóstki trafiłem dwie trójki - to prawie to samo, ale prawie robi różnicę :)
2. Trafiłem szóstkę, ale pozostałej piątki nie :)
Wyluzuj facet - ja kilka razy w życiu zagrałem i nawet czwórkę trafiłem, ale teraz zakłady są drogie i szkoda mi wyrzucać pieniądze - wolę przepić :)
Teraz gram w to, w co wygrywam i gdzie więcej ode mnie zależy :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |