Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
WrozkaSandra ODPOWIEM NA WSZYSTKO!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Witam, mam na imię Sandra i jestem wróżka, nie jestem żadną oszustką jak kazdy myśli... Odpowiem na każde wasze pytanie. Robie to bezcelowo, bez żadnej opłaty :) Nie oczekuje nic w zamian, lubię pomagac ludziom... Przyszłośc widze w kartach tarota oraz zwykłym pasjansie. Pytajcie o wszystko.

Witam Sandra,czekam ponad miesiąc na odpowiedz od Ciebie i cisza, czy doczekam sie w ogóle odpowiedzi?Pisałam na pocztę tak jak sobie życzysz.Pozdrawiam

czesc sandea chciala bym wiedziec czy ja jeszcze bede skims czy bede miec faceta i bede szczescliwa i bede miec dzieci prosze o odpowiec papski pozdrawiam

Bogusława ur. 17-01-1956 Czy spotkam mężczyznę na dobre i złe? od ponad 20 lat jestem sama.Pozdrawiam

Witam ,widzę że Sandra się pojawia ,ale w ogóle nie odpowiada na nasze pytania,ani mailem ani tu....Pozdrawiam

Obraziła się :) Czytacie czasem poprzednie strony danego wątku jełopy? I wyobraźcie sobie, że niektórzy mają czasem ciekawsze zajęcia, niż czytanie takich zawodzeń - urlop na przykład. Spadać z rękami pod kościół :)

Sandra nie jest oszustką. Na mój rozum, to Sindy nie zrozumiała odpowiedzi. Wie ktos, jaki bedzie wynik meczu POLSkA - NIEMCY ?? Chodzi mi tylko, o to, kto wygra, a kto przegra

jak narazie 1-0 Zgadnijcie dla kogo ?:P dobrze myslicie dla niemcow heheh:)

Wina tuska
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.