| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Sny o wodzie... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
Jakiś rok temu, miałam wizję.. lub sen(Ocknęłam się lub obudziłam na blacie od biurka,miałam lekkiego guza).
Widziałam małego chłopca bawiącego się zabawkami na podwórku. Nagle usłyszałam krzyk kobiety, dziecko podniosło głowę i w pośpiechu zaczęło zabierać zabawki z podwórka. Nie zdążyło. Rozległ się świst, wszędzie latał piasek. Jakby zamieć lub tornado.
Inny sen :
Śniła mi się powódź. Wody było pełno ponad 3 lub 4 metry. Ja i kilka osób staraliśmy się dostać do jakiegoś miejsca. Którym okazał się ogromny głaz. Na którym było napisane że wody opadną za 1000lat 6miesięcy 30dni i 13godzin. (Mogłam pomylić się w miesiącach i dniach)
Mój koszmar polega na tym, że coraz częściej śni mi się woda, gdziekolwiek i w różnej postaci. Nie zawsze jest to powódź. Czasami próbuje coś wyciągnąć z morza,płynę statkiem,uciekam od powodzi,idąc przez las lub drogę widzę jeziora, baseny.
|
|
Karzą mi żyć,Choć dawno umarłam... |
|
Ja też mam takie sny,że widzę powódz regularnie dwa razy do roku jeziora śnią mi się żadko ale za to często rzeki i to pełne ryb albo stawy i jest zazwyczaj bardzo kolorowo z mojej interpretacji doświadczonej na własnym życiu czysta woda oznacza dobry stan zdrowia ale za to grzyby pijaństwo pozdrawiam riko
|
|
plankton68 |
|
mnie dosc czesto snilo sie ze umiem plywac(nie umiem tak naprawde)bardzo mi sie to podobalo. nigdy nie bylam sama..zawsze plywalam razem z rekinami...troche dziwne szczegolnie ze mialam wtedy 10 lat....takie sny pojawialy sie dosc czesto zle juz ich nie mam:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |