Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Znaczenie snów???wszystko sie sprawdza
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

czy wierzycie w sny????

Agusia1

Ja wierze w sny i tłumacze ichznaczenie ,bardzo duzo mozna sie dowiedzieć z ich znaczenia i zarazem mozna uniknąc dramatycznych sytuacji....

Agusia1

Tak. Sen to "język",w jakim podświadomość rozmawia ze świadomością.

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

agusia1:
Ja wierze w sny i tłumacze ichznaczenie
Ja nie tłumaczę znaczenia snów, bo śni mi się dokładnie jak ma być. I nie ma znaczenia, czy wierzę, czy nie - po prostu mi się sprawdzają.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam Ostatnio miałem sen z którego nie pamiętam nic poza takim zdaniem: "Włochy będą najbardziej wysuniętym na zachód punktem Europy." ??? Dziwne. Świadomie absloutnie nie interesuje się tym krajem. Pzdr Bartek

Jeszcze nigdy nie sprawdził mi sie sen.........

wendol:
nie ma znaczenia, czy wierzę, czy nie - po prostu mi się sprawdzają.
- Dokladnie. Mozna nie wierzyc a po prostu sie sprawdzi. pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romek:
Dokladnie. Mozna nie wierzyc a po prostu sie sprawdzi
Myslisz Romek, że to ze słoneczną Italią również może się sprawdzić? Pzdr

Na pewno sie sprawdzi, nie wiem natomiast czy Twoja interpretacja jest prawidlowa. Wszystkie sny sie sprawdzaja bez wzgledu na nasza w to wiare, badz jej brak. I niezaleznie od naszych interpretacji, ktore owszem moga sie pokryc czasami z prawdziwym przebiegiem, badz czasami nie musza... Pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Wszyscy jestescie szczęśliwcami,bo mi sie jakoś nic nie sprawdza:)))) bartektw zabierz mnie ze sobą jak ci sie sprawdzi:))))))))) pozdrawiam..........

Szczęśliwcami? Czasem lepiej żeby niektóre sny się nie sprawdzały.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A sprawdzaja Ci sie wszystkie jak leci?

Sprawdzają mi się tylko te sensowne, które uznam za ważne i zapamiętam. Wyjątkowo istotne rzeczy potrafią mi się śnić kilka razy pod rząd.

Dla mnie sny to wyobraznia życia codziennego,problemy z ktorymi sie zmierzamy na co dzień odzwierciedlaja sie, w naszych snach,ja tak uważam.Mam troche latek jeszcze nic mi sie nie sprawdziło.......
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.