Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Hipnoza
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

http://www.eioba.pl/a70871/hipnoza_w_pytaniach_i_odpowiedziach

Okolice Lublina. Zapadła wiocha. Ławka przed spożywczo-monopolowym "UHanki". Miejscowa elyta odbija owocowo-mocne. Wszyscy ciągną z gwinta-jeden nie pije. - Dlaczego nie pijesz ? - pytają zdziwieni. - Nie mogę. Hipnoza i kodowanie... - wyjaśnia abstynent. Następnego dnia - na wielkim kacu- jeden z uczestnikówlibacji przychodzi do abstynenta: - Słuchaj ! Chciałbym się także zahipnotyzować izakodować... Już nie mogę tak dalej... Daj mi adres tego lekarza... - Jakiego lekarza? To nasz kowal. Facio podziękował i udał się do kowala: - Chciałbym przestać pić... Podobno pomaga hipnoza i kodowanie... proszę.... - Zdejmij spodnie i wypnij się - odpowiada kowal. Facio zdziwił się, ale zdejmuje spodnie i wypina się wstronę kowala. Ten przyciąga chłopa do siebie i w żelaznym uścisku dyma goprzez półgodziny. Wreszcie kończy, podciąga spodnie i mówi: - Wypijesz - całej wsi opowiem....

Mam nadzieje Aniu że nie obrazisz się za niewybredny żart wstawiony w Twój temat:) Nawiasem mówiąć temat jest bardzo ciekawy i niesamowite jest to co jesteśmy w stanie osiągnąć uwalniając umysł z okowów materialnej rzeczywistpości.

tak;)))))ponioslam ogromne straty moralne..;) , możesz mi to w jakiś sposób zrekompensować(masz moze cos do czynienia z prawem europejskim,stosunkami międzynarodowymi lub po prostu z prawem?

A nawiasem mówiąc -chciałabym sie kiedyś poddać hipnozie i powrócić do pewnych lat...

Niestety z prawem raczej Ci nie pomogę, przynajmniej nie w kwestii związanej chyba a z Twoim kierunkiem studiów? Ale zadaj pytanie, mam znajomego prawnika, może akurat po konsultacji będę mógł coś doradzić. A po co chcesz wracać do przeszłości? >Ważne są tylko dni których jeszcze nie znamy" ;)

Dzięki ,że sie oferujesz z pomocą ,ale niestety wątpię czy on by był w stanie pomóc - już nie jest na czasie..;) 'Ważne są tylko dni których jeszcze nie znamy" ;)' Igor je nam może zdradzić he he ;))

moja ulubiona piosenka;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.