Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy to wypada???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Mam pytanie natury społecznej. Czy to wypada żeby dziewczyna "pomieszkiwała" u chłopaka? Nie są małżeństwem, nie są zaręczeni, a ona spędza u niego każdą noc i większość czasu. Czy to wypada? Co inni mogą o tym myśleć?

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

W łóżku rządzicie, i nie tylko w łóżku? Normalnie koniec patriarchalnego świata mężczyzn. Może jeszcze "kobieta mnie bije"? W sumie chcę takich rzeczy, ale się tego boję. No cóż - nurtu przemian nie powstrzymamy - to przepowiedziane już dawno. Era Wodnika (pewnie Wodniczki), czy jakoś tak.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie bój sie ,moze byc tylko piękniej...tak ,ale własnie dzisiejsi mezczyzni tego pragną z tego co ja wiem przynajmniej (a lubię z nimi rozmawiac na tematy takie i owakie ....he he) ,a prawda jest taka ,że nawet jak męzczyzni dochodzą do władzy to za tym wszystkim stoją ich kobiety .Choc nie powiem czasem mi brak kogos bardziej dominującego ,moze zeby pomoc nabrac wlasciwej pewnosci siebie,ale może tak juz ma byc , a w łózku jak np. wykazuje dużą kreatywnosc (mam artystyczną duszę )i jestem dominująca ,to wydaje mi się ,ze doznania są o wiele silniejsze ,zreszta widze to po usmiechu partnera ,ze to mu sie podoba najbardziej i obydwoje jestesmy zadowoleni

ha ha,a z biciem też zdarzają się takie przypadki ,tylko zazwyczaj mężczyzni wstydzą się do tego przyznac , to musi byc straszne , kto wie może tak kobiety próbują wymusic szacunek he he

Uff... a myślałem, że jestem jakiś mocno nietypowy, zniewieściały, niemęski, dewiant, czy co tam jeszcze? To chyba rzeczywiście jakaś ogólna tendencja - no cóż, może więcej miłości, a mniej wojen będzie jak kobiety będą rządziły, a mężczyźni mniej "męscy" (mniej agresywni, mniej testosteronu) będą.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ank07:
ha ha,a z biciem też zdarzają się takie przypadki ,tylko zazwyczaj mężczyzni wstydzą się do tego przyznac , to musi byc straszne , kto wie może tak kobiety próbują wymusic szacunek he he
Ulegają rozpadowi tradycyjne wzorce i normy, kobiety zaczynają stosować metody zarezerwowane dotychczas dla mężczyzn. Szacunek próbują wymusić też, ale odreagować też pragną i cieszą się z coraz większej władzy i wolności - nowych dla nich możliwości. Już dawno zauważyłem, że jak pozwolić kobiecie na wszystko, to zaraz na głowę ci wejdzie.

po prostu jestes na czasie ...,to wszystko może byc wspaniałe,faktycznie mogłyby panowac lepsze stosunki na swiecie dzieki kobietom ,tylko gorzej jakby pomiedzy soba zaczęły się zwalczac (ale byc moze juz sie robie drobizgowa).Niestety my kobiety tak mamy lubimy się zwalczac nawzajem-rywalizowac i to mogłoby doprowadzic do czegos zlego , podoba mi się to w mężczyznach ,że jak mają jakis problem ,to potrafią to szybko wyjasnic ,chocby jednym krótkim he he ,-ale już po sprawie , a my kobiety to rozwlekamy na etapy ,zeby urozmaicic..i czasami niewiadomo jaki w tym sens ,dlatego lepiej czasami miec samych kolegów he he

szuineg, ruchaj ile wlezie, a nie pytaj o taki glupoty !!! Wesołych

Koolman:
szuineg, ruchaj ile wlezie, a nie pytaj o taki glupoty !!! Wesołych
o-m-f-g :o ''A po co ksiondz? Jak grzychu ni mo, to i ksiondz niepotrzebny! Hej!''

Wiesz co powiedział ksiądz katecheta mojej siostrze? Lepiej żeby tacy ludzie kilka razy dziennie seksili się niż zamieszkali razem bez ślubu. Siostra i tak zamieszkała z chłopakiem. Uważam, że zdania są podzielone :D

Karzą mi żyć,Choć dawno umarłam...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.