| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Odp: 2012 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
Nie daję rady.Napisałem ze dwie strony i nie udało się tego zamieścić.Może teraz w końcu.Jest przechlapane,klimat się zmienia i to nie nowość.Zajmuję się między innymi zoopsychologią.Nie będę może opisywał scen zbierania zwierzątek po lesie.Zwierzęta oszalały.Mnożą się na potęgę. W zimie a nie na wiosnę.Pogubiły cykl.Agresja drapieżników wzrosła tak potężnie,że nie dajemy rady.W UK i większości krajów Europy,weterynaria jest postawiona w stan pogotowia.Trwa to już dwa lata.Zające,jeże i inne maleństwa są masowo znoszone do wszelakich punktów weterynaryjnych.W Polsce akcja trwa od roku ale nie przybrała jeszcze gabarytów UK.Myślę,że 2012 będzie nieco szybciej.Jeśli szukacie pierwszych symptomów efektu 2012,to nie zabawiajcie się w przekrzykiwania na forum.Wydaje mi się,że proces rozpoczął się na dobre parę lat temu,jednak teraz dziwnie przyspiesza.Miło poczytać o MJ-12 ale to nie lata dziewięćdziesiąte(Pozdrawiam A.Rzepeckiego z kwartalnika "UFO").Mniejsza z tym.Obserwując przyrodę można odstawić proroctwa Majów i Olmeków.Miałem okazję poczytać wypociny P.Geryla.Najpierw się śmiałem a teraz obawiam się o los mojej Rodziny.Gdy pomyślę o całej reszcie -typu promieniowanie,mutacje wirusów(fakt istnienia samych chorób),brak żywności i usilne próby przetrwania w niskich temperaturach i ak-47 w standardzie rodziny to łapię się za głowę.Kochajmy nasze Słoneczko,bo chyba ono nas wykończy...Pozdrawiam.
|
|
|
Nadchodzi NIBIRU?!
Podobno nadchodzi od południowej strony Ziemi - no wiecie - Ziemia krąży wokół Słońca w jednej płaszczyźnie, a Nibiru jakoś tak pod kątem prostym. W 2012 roku mają się spotkać - widoczność gołym okiem na półkuli południowej od maja 2009 - później też na innych obszarach Ziemi.
Sumerowie sporo wiedzieli o takich sprawach.
Ru... kochajmy się, bo koniec jest bliski :)
Żyjmy na całego!
![]() |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Chodzi chyba bardziej o koniec fikcji tego świata, wtedy nawet kościół będzie się musiał przyznać że właściwie zapomniał wiernym powiedzieć o takim wątku historii. Jak rozmawiam z kolegą mocno wierzącym to jakoś jemu ta historia zaczna się około narodzenia Chrystusa a przedtem to podobno nic nie było ewentualnie Adam i Ewa. Ale on uczęszczał do przedszkola sióstr zakonnych i jak by nie było nasiąkał tymi ograniczeniami od dziecka.
Po prostu ktoś kto ma blokady odrzuca od siebie sprawy dla kogoś innego oczywiste.
A tu pierwsze pytanie dlaczego kościół nie mówi prawdy czy zmienia tą prawdę dla swoich potrzeb bo taka prawda już nie jest prawdą. Dlaczego Watykan zniszczył różne kultury a pozostałości ich osiągnięć ukrywa przed Światem w swoich archiwach.
Wiara sobie niech kto wierzy w co chce ale niech to będzie oparte w prawdzie a nie ktoś nie przyjmuje informacji żadnej bo ksiądz tego nie potwierdza ale ksiądz sam człowiek i nie jest przygotowany do tematua bo jest pasterzem owieczek. Tylko po co jest pasterzem i co to za błędne owce.
To dramatyczne pytanie rodzi się jako refleksja dostrzeżenia pierwotnego kłamstwa w cenzurowaniu wiedzy. Właściwa nazwa tego to jest kłamanie. Tylko tam za tym mogą być sprawy po środku iz ktos uznał że tak będzie prościej nie skomplikowanie a do jakiegoś celu.
Oczywiście rola kościoła żeby szerzyć ideę zeby człowiek był dobry nie jest negatywna ale dostrzegam tu działanie magiczne żeby tworzyć świat według własnego widzi mi się.
Jeśli by doszło do przeniknięcia czwartego wymiaru byśmy sie zaczeli znajdować a rzeczywistości życzeniowej to ta grupa wykreuje w tej rzeczywistości pewną odrębną niszę i na tę swoją rzeczywistość wpływającą. Tu też mają jakiś pozytyw że oddadzą się takim medytacja i praktykom które nie wyrzucą ich z tej rzeczywistości życzeniowej.
Osoby nie wierzące czy konfliktowe będą miały duży problem żeby nie zostać z tej rzeczywistości wyrzucone. Sami będą chcieli wrócić do realiów ziemskich, to wystarczy aby nie chcieć być w tym innym wymiarze.
Co będzie tak na prawdę to się okaże.
Tak tylko tu też jest problem że my wiedząc że coś będzie, wygenerujemy to coś wiecej. Komuś uprzedzonemu o jakiejś sprawie prościej jest objąć umysłem to co się wokół niego będzie działo i nawet może całkiem świadomie będzie mógł na to wpływać.
|
|
|
Sporo juz mozna przeczytac o nowym roku po poczotek 3 wojny do powodzi w wrzesniu 09 i jeszcze teraz mozna znalez ciekawy materiał ze niburu bedzie widoczne w maju 09 !! Jak dlamnie byl by to tylko znak nadchodzącemu kataklizmowi Jak juz to bylo miejce paraze razy w histori swiata !!
|
|||
Wina tuska |
|
Oczywiście wielu ludzi nie chce znać prawdy, bo tak na prawdę jak ma przylecieć ta dodatkowa planeta to nawet wielcy tego świata nic nie są w stanie na to poradzić. Prostego człowieka interesuje tylko chleb i kiełbasa. Gdyby było za dużo ludzi do drygowania to by niewiele było z tego dobrego, to może i lepiej że niektórzy krótko widzą. Natomiast część jest taka która chciała by wiedzieć, a przynajmniej jeśli już nie uczyć sie wszystkiego to żeby było to dostepne na wyciągniecie ręki. Akurat należę do tej grupy która woli wiedzieć niż oglądać całkiem może inteligentnych gości Wojewódzkiego czy Majewskiego którzy serwują dosyć ogłupiający chumor bo z tego mają kasę. Gdyby ich programy miały wyższe loty intelektualnie to by ich szybciutko zdjęli.
Nie zastanawiał bym się nad tym czy łyknąć taką pigułkę wiedzy. Co nas nie zabije to nas wzmocni nawet jakbym miał przeżywać jakieś sensacje żołądkowe z tytułu tej wiedzy wydaje mi się że lepiej wiedzieć. Zawsze można sobie sfiksować i spędzić reszte swojego czsu w odpowiednim do tego celu przybytku.
Dobra teraz może jakieś czyjeś inne uwagi że Jemu się nie zgadza to co wmawiane jest z tym co widzi.
http://www.youtube.com/watch?v=WiP5DKv2_uQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZgcPoFuV13Y&feature=related
i można sobie poszukać dalej jak to jest z matrixem.
|
|
|
"2012" - taki tytuł będzie miał kolejny film fabularny, który będzie poświęcony proroctwu Majów i możliwym przebiegunowaniu Ziemi w roku 2012.
Piwo "Armagedon 2012" - niezły pomysł na wypromowanie piwa i tematu :)
Może lepiej zachlać się na śmierć? ;)
Co by się nie stało, to wolę jednak to zobaczyć.
Podobno chodzi o to, by wobec jakichś ważnych wydarzeń ludzie nie wpadli w panikę. Myślę, że piwo nieco ich oswoi z tematem.
Wypijmy za koniec świata - tego świata :) |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Armagedon 2012 nadchodzi!
Najbardziej popularna wyszukiwarka internetowa wskazuje ponad 11 tys. polskojęzycznych stron, na których pojawia się hasło Armagedon 2012. W światowej sieci jest już tego ponad 300 tys. Czy to oznacza, że mający nastąpić w 2012 roku koniec świata robi większą karierę niż się spodziewaliśmy? Jeśli tak jest, to wkrótce na rynku pojawią się produkty, po które powinni sięgnąć nie tylko zwolennicy spiskowej teorii dziejów.
Mamy zaszczyt przedstawić Państwu pierwszy z nich: unikalne, autorskie piwo Armagedon 2012 mające umilić koneserom rozważania o końcu świata. Ten niezwykły produkt przygotowali krakowscy browarnicy według specjalnie na tę okazję opracowanej receptury. Od wyraźnie wyczuwalnej w zapachu goryczki w piwie jasnym pełnym, przez wyjątkową siłę piwa mocnego, aż do lekkiego posmaku karmelu w piwie górnej fermentacji: wszystko to, by trafić w gusta konsumentów zmęczonych masowo produkowanym piwem.
Mamy nadzieję, że nasz produkt w szybkim czasie znajdzie Państwa uznanie i umili nie tylko długie jesienne wieczory w oczekiwaniu na koniec świata. My zaś pozostajemy w nadziei, że i ten koniec, jak wszyscy szumnie zapowiadani do tej pory jego poprzednicy, nigdy nie nastąpi!
:)
|
|
|
chocby 5zl kosztowalo to i tak kupie przynajmniej 1 butelke! dla samej butelki :D tylko gdzie to kupic?!?!
|
|
Wina tuska |
Link do piwa - komunikat prasowy
boje sie czy my tu czasem, nie robimy spamu, badz nie nakrecamy komus (zupelnie darmowo!) reklamy. Boje sie takze cvzy ten pomysl w ogole wypali, bo jak widac duzo pisza, ale jakos tego piwa nigdzie nie ma....
pozdr
![]() |
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |