| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wasze propozycje dotyczące zmian na tajne.org | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67 |
|
Chciałbym wprowadzić zmiany na stronie (na całej stronie nie tylko na forum). Dlatego do momentu rozpoczęcia prac (tydzień, dwa sam nie wiem jeszcze ile :)) czekam na Wasze pomysły, co można dodać, co byście chcieli zmienić, może co źle działa... Obiecuje, że Wasze sugestie potraktuje poważnie.
Dla przykładu podam jedne z moich pomysłów :)
Możliwość dodawania artykułów przez Was oczywiście z opcją komentowania.
|
|
Czekam na opinie... |
|
Mozesz dac paru osoba z nas moderatorów :D
Nie zawsze mozesz przeciez ty pilnowac porzadku.
Wiec bedziemy ci pomagac ;p
|
|
www.google.pl |
|
To by było głupie. Po jakimś czasie powstał by chaos w wyniku różnicy zdań.
|
|
|
a w ogole i tak tu kazdy robi co chce, ograniczen nie ma, po co wogole pilnowac porzadku, tak jest fajnie ;)
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
1 - FORUM - Kiedys przy wpisach widnialo i mozna bylo zobaczyc IP kazdego kto dokonywal wpisu. To znaczy koncowke takiego IP. Moze by tak wprowadzic to na nowo ?
2 - SERWIS - Dopuscic mozliwosc pisania artykulow. Korespondenci. Tematy artykulow podzielic i poustawiac w dzialach: naukowe, pseudonaukowe, paranormalne, NOL, NOL-pozaziemski, ciekawostki.itp. Przepowiednie, proroctwa. Oraz dopuscic kogos - utworzyc zespol, kto by przegladal siec w poszukiwaniu wlasnie ciekawostek. Serwis moglby byc smialo najprezniejszym i najpowazniejszym takim "organem" w kraju.
3 - WSPOLPRACA. Nawiazac wspolprace z podobnymi serwisami i forami zajmujacymi sie takimi tematami.
pozdro
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Racja, strona dalej by się rozwijała. Jak narazie stoimy w miejscu.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |