| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nostradamus a Bush..? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
|
Przegladalem ostatnio centurie Nostradamusa i ich intrepretacje i w kilku przypadkach jako rozwiazanie przyszeld mi prezydent Bush..
Oto jedna z nich :
Kosa połączy się ze stawem w Strzelcu
Podczas jego górowania.
Zaraza, głód, śmierć z ręki żołnierza,
Stulecie zbliża się do swojego odnowienia
"Kosa", oznacza planetę saturn, natomiast "staw" można interpretować jako Księżyc, który znajduje się w koniunkcji z Saturnem w znaku Strzelca.
Całe zajście miałoby nastąpić pod koniec stulecia. Po raz ostatni Saturn znajdował się w znaku Strzelca w 1988 roku. Co ciekawe to wlasnie w 1998 roku Bush zostal wybrany ponownie na Gubernatora Texasu po czym rozpoczol kandydowac na prezydenta USA..Moja interpretacja :
W 1998 roku pojawi sie nowy wladca( najpierw jako gubernator pozniej -w 2001 roku jako prezydent USA - na przelomie stuleci "Stulecie zbliża się do swojego odnowienia"). Podczas jego rzadow rozpocznie sie wojna ''śmierć z ręki żołnierza" - wystarczy wlaczyc wiadomosci....Zaraza, głód, śmierć z ręki żołnierza - jak dla mnie to wojna w Iraku.
"Po wielkiej biedzie, jaka spotka ludzkość,
nadejdzie jeszcze większa,
Kiedy wielki cykl stuleci odnowi się,
Spadną krew, mleko, głód, wojna i choroby,
Na niebie widziany będzie ogień ciągnący
za sobą iskrzący się ogon''
Obraz wojny ... bieda.. glod..choroby.A "Na niebie widziany będzie ogień ciągnący
za sobą iskrzący się ogon'' - moze ktos pamieta zdjecia z zeszlorocznych bombardowan Iraku ?Hmm ciekawe...
Jest jeszcze kilka wizji zawartych w centuriach ktore odnosza sie do lat 1998 - 2004 i opisuja obraz wojny , glodu i zniszczenia.Jasne jest ze mozna centurie interpretowac na setki sposobow ale jakos te ktore tu przedstawilem kojarza mi sie z Bushem i wojna w Iraku..Co myslicie??
[%sig%]
|
|
|
No i kto mowie ze polacy nic nie potrafia (joke) hehe - polacy sa najbardziej kreatywni. Daj im jakis temat do dyskusji to zrobia wszystko zeby gadac o wszystkin - tylko nie na temat...
[%sig%]
|
|
|
Goli: heheheh niezle podsumowanie, ogolnie polacy wszystko potrafia i sa mocno inteligentni jedyna ich wada to to ze nei umia sie zorganizowac w czasie pokoju, sa zlodziejami, zazdrosnikami i totalnymi luzakami, ktorzy wszystko maja w du*** :)))))))) a wracajac do temtu to nie wiem co na ten temat teraz powiedziec :)
|
|
|
Masz rację Dawidzie. Taki jest polski naród. I to jest ostateczna prawda.
|
|
|
Pierwsze oznaki?
http://info.onet.pl/927745,16,item.html
|
|
|
Strona poświęcona mało znanemu czterowierszowi Nostradamusa: http://www.snutka.republika.pl/
Znajdziesz tam dokładną analizę czterowiersza oznaczonego przez wizjonera wiele mówiącym numerem 66.
Wiele wskazuje właśnie na to, że... tajemniczy Americh występujący w tym czterowierszu to obecny prezydent Stanów Zjednoczonych... Na poparcie tej ryzykownej tezy przytaczam solidne (solidne!) dowody.
Jest to mało popularny czterowiersz, gratka dla wytrawnych znawców przepowiedni Nostradamusa!
|
|
|
Tak Naprawdę to nikt tu nikogo tak szczerze nie słucha poza sobą . Tematy są ciekawe , ale bez praktycznego zastosowania Teorii tu wprowadzajcych , podciągających . Radziłbym skupić się na samej istocie energii i odkrywaniu przyszłości poprzez ćwiczenia , mające na celu przeniesienie własnej świadomości w Wyższy Wymiar itp . Astral ... . Życzę Nieśmiertelnej konwesracji i dopełniania własnego Auto Egoizmu który jak spojrzeć Całościowo przedstawia Wojnę Wiedzy i bezsensownego wylewania , co ja mówię powtarzania innych autorów . Jedynie ci co prowadzą własne Badania w Celu Osobistych Odkryć Szanuję i Życzę Powodzenia na tej Drodze .
Pozdrawiam Wszystkich !!! i przepraszam jeśli oburzyłem tymi tu słowami czyjąś świadomość .
|
|
|
Możeten ogoneq na niebie to baba atomowa/chemoczna/jadrowa albo cos takiego?
a krzaka sie wysle na woje z m-16 i niech idzie walczyć o ta swoja rope.... a polacy bedą dolewali rzepaku bezpośrednio do zulz ropy:DD
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |