Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dializzza niszczy to forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87

jakš masz przyjemnoœć w niszczeniu forum? po co zaspamowałaœ je jednym zdjęciem w tylu wštkach? dlaczego uniemożliwiasz nam prowadzenie dyskusji, nieważne na jakim poziomie one sš? pytania retoryczne. jesteœ zakompleksionš, niewyżytš trollowatš lesbš. wprowadzanie zamętu i wyprowadzanie ludzi z równowagi sprawia ci przyjemnoœć. widzisz wszędzie homofobów, a z forum robisz kozetke. lecz się dziewczyno, bo jesteœ ostro jebnięta. a dla dobra nas wysztkich spieprzaj z tego forum. że też cie te bany, które dostajesz nie zniechęcajš do odejscia. czy nie ma jakiegoœ skuteczniejszego sposobu na pozbycie się tego wrzodu-dializzzzzy666?

Down: Nie nie żywie urazy za to otóż iż z tym miałaœ rację, tak przyznaje się ale to co robisz z tym forum przechodzi ludzkie pojęcie mam nadzieję że rozumiesz co to znaczy ;] obserwuje te forum bardzo długo i mi ciebie żal... Tak to jest jak daje się dziecku dostęp do neta. Aczkolwiek polecam ci codziennie przez 15min zastanawiać się nad sobš i zadać sę pytanie czy to co robisz jest dobre. Myœlę że to jest spowodowane tym że dopiero odkryłaœ że œw. Mikołaj nie żyje to fikcja, to tyle.

You and me We'll all go down in history With a sad Statue of Liberty And a generation that didn't agree...

DannY wiem, ze zywisz uraze za to, iz wczoraj ci udowodnilam, iz jestes malo uwazny i nawet nie patrzysz sie na daty wpisow. Spoko. Klep biede gdzieindziej kolego. PAC, PAC!!

wendol:
I z kim tu rozmawiać? Dializa œmieci jakimiœ dziecinnymi obrazkami i nie potrafi nawet przez chwilę trzymać się jednego tematu. MagicznyAdam natomiast musiałby najpierw popracować nad poziomem i kulturš wypowiedzi. Z wyckretem też nie pogadam, bo jesteœmy zbyt zgodni :)
Ah wiec tak to sobie tłumaczysz. Mysle ze nie masz z kim rozmawiac poniewaz masz za niski poziom.

www.google.pl

To nie on prezentuje za niski poziom wypowiedzi, tylko wy. Dializa i jej mafia.

Akurat niskiego poziomu wypowiedzi bym Dializie nie zarzucił, ale jest strasznie pokręcona, chaotyczna i chora na zaawansowanš spamozę.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"3 dni temu o 13:52 wqueihwqio" Nie da się ukryć, super high-level.

wyckret:
Nie da się ukryć, super high-level.
Tego też bym nie powiedział :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.