Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
hm?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

czemu idiotyczne wpisy nie sš kasowane?! to forum było kiedyœ takie wartoœciowe!!

Jak masz zamiar zawieszać w nim œwiadomoœć?

Opisze to, lecz ide teraz na miasto.

MIłego wypadu...

dializza666:
Chce slubu z moja kobieta w Polsce.
Ja bym Cię wyleczył z homoseksualizmu głuptasie. A poza tym to temat jest z dupy. Bez odbioru.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

szuineg:
Ja bym Cię wyleczył z homoseksualizmu głuptasie
homoseksualizmu się nie leczy, bo to nie jest choroba

Campari:
homoseksualizmu się nie leczy, bo to nie jest choroba
Dokładnie tak. To nie jest choroba tylko kwestia braku tolerancji. Z tym da sie zyc ale nam trudno jest zrozumiec to co inne od nas.

www.google.pl

Leczy się. Jest udokumentowany przypadek kolesia który z reszta o tym napisał ksišżkę. Był homo, teraz ma żonę i dzieci.

wyckret:
Leczy się. Jest udokumentowany przypadek kolesia który z reszta o tym napisał ksišżkę. Był homo, teraz ma żonę i dzieci.
To raczej nie leczenie tylko presja otoczenia.

www.google.pl

a wedlug mnie to nie musi byc koniecznie presja porpstu sam wybiera droge w swoim zyciu bedziesz chcial byc homo to nim bedziessz a jak beziesz chcial byc w danym momencie z kobieta to tez tak moze byc :) nie koniecznie presja otoczenia kiedys brzydzilem sie geyow ale ktos mi nie tak dawno powiedzial ze sa gorsze rzeczy i trzeba byc tolerancyjnym niestety nie umiem jeszcze wszystkiego tolerowac

wlasciwie do GEY tez nie mam 100% tolerancji ale to ich wlasne zycie no nie ?

Dlaczego na to:
szuineg:
Ja bym Cię wyleczył z homoseksualizmu głuptasie.
odpowiedzieli inni, a sama zainteresowana milczy? Bo ona jebie. I to ostro!

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Co za rynsztokowy język, widocznie wielu musi " dowartoœciowywać" się " mocš" okrasy wprost z warcholstwa - ale mocarze w gębie :D

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

http://blog.epromos.com/archives/punk-duck.jpg

eeeeeee.cóż za język Polski czy Esperaninto.

natx dostała już dziœ chyba 2 bany. heh, że jej się to nie nudzi. niedługo będzie dializzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza666

Zdziwicie sie ludziska kochane, ze w GOOGLE.PL GRAFIKA pod haslem 'zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz' jest wiele obrazkow. Na przyklad: http://img155.imageshack.us/img155/9259/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz9np.jpg

Witam fszystkich po długiej pszerwie nieobecnosci. Zapewniam rze jusz was nie opószcze huehue. Obiecóje pisac czensciej i żeczowo :)

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

http://www.monbelami.com/images/photos/committmentphoto2.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.