Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Moim ojcem jest na pewno nie ojciec, lecz kosmita.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58

Mowie wam, gdy oni sie kochali, to wtedy wpadl jakis kosmita i zastapil mojego ojca w jego roli, a zrobil to z innego wymiaru. HAHAHAHA

Natx:
A ty masz zamiar miec dziecko chore na adhd/add lub homoseksualne??
co to znaczy miec zamiar mieć jakies dziecko. dopiero długo po porodzie okaże sie czy ma adhd i czy jest hetero czy homo. po raz kolejny pokazałas, że twoje pytania sš denne

A jak Twoj synek bedzie gejem, to co zrobisz??

Natx:
nic nie zrobie, po prostu będzie gejem i tyle. pewnie bedzie miał utrudnione życie w tym zaœciankowym kraju, bo to sie szybko nie zmieni

Hahahahaha :D " Mieć zamiar"....dobre sobie :))) Czy matki, które widuję na ulicy jak pchajš wózki z dużymi dziećmi jak roslinki.....miały zamiar urodzić właœnie takie dziecko??? Natx , matematyczka a podstaw logicznego myœlenia nie zna?

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Zawsze chcialam byc baletnica!!!!

Szkoda, że nie zrealizowałaœ swoich marzeń .A przecież marzenia się spełniajš.....byłabyœ bardziej lekka.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Natx:
Zawsze chcialam byc baletnica!!!!
jebiesz

http://www.world-of-requiem.de/img/hp/ob3.jpg http://www.world-of- requiem.de/img/hp/ob3.jpg

Widzisz i znowu się zamykasz, uciekasz.....ale po co? Ucieczka nie jest żadnym wyjœciem, zmierz się z tym .... Ktoœ dla kogoœ jest za ciężki, albo za lekki.....jeœli jesteœ za ciężka - nie przytłaczaj, jeœli za lekka nie bierz się z tym za bary.....bo ostatecznie to w ciebie uderzy.

Wiem, ze sam idealny uklad czesci jest tylko zastojem, dopoki nie tchnie sie w to Ducha.

Wiem tez z don Juana, ze istoty nieorganiczne (plastik, materialy przetworzone, lasery, uklady elektroniczne itp.) pobieraja od ludzi za swoja obecnosc milosc.

Oczywiscie slowo istoty nieorganiczne jest z ksiazki Castanedy uzyte.

Natx:
Sadzicie, ze jak sie wam urodzi dziecko z adhd/add lub dziecko homoseksualne to dacie rade je wychowac??
Tak, adhd, homoseksualizm i wszelkie inne zaburzenia psychiczne powstajš poprzez unikalne połšczenie czynników genetycznych i œrodowiskowych, Ja zadziałałbym tak że czynniki œrodowiskowe (Ja+ matka mego dziecka) zrównoważyłyby odchylenia genetyczne.
Natx:
A co miałbym (czy ktokolwiek inny) zrobić? Gdyby już został gejem to już będzie za puŸno aby zrobić cokolwiek.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Więc tchnij, tchnij ducha wiary :)

Miłoœć , prawdziwa miłoœć wszystko zrozumie, wszystko przyjmie i wszystko zniesie.

Również i syna geja , nie kocha się za to kim kto jest....ale dlatego że JEST !

Ein-stein: 'Przyroda skrywa swoje tajemnice, ponieważ jest wyniosła, a nie dlatego, że chce nas wywieœć w pole.'

'Der Herrgott würfelt nicht.' Ein-stein
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.