Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
cofnijcie sie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

temat nie wiele mowi wiec juz wyjasniam: Aurel ty i pare osob piszecie od czasu do czasu na temat zmian w 2012 i ze dotycza one przybycia kosmitow czy walki o ziemie(tak w skrocie),ja nie twierdze ani ze to prawda ani ze nie,mnie sama intryguje ten temat,ale mam pewne obawy co do trafnosci waszej oceny tego co w kartach widzicie(bo o tarota mi tu chodzi) otoz czy zastanowiliscie sie jak byscie taki ulkad (czy jak to sie tam zwie)interpretowali gdybyscie o ufo nie slyszeli,gdybyscie zyli zanim nastala era poszukiwan ufokow? czy nie byloby tak ze mowilibyscie wtedy o zwylkoe(jesli tak to mozna wogole okreslic)wojnie?

byłem w tym tygodniu w Paryżu, coœ pieknego, to miasto mnie zaczarowało i w stanie przyjemnego usniesienia jeszcze pewnie pozostanę przez długi czas. nie zmieni tego nawet taki ułomniak ze skrzywionš psychš jak ty, więc tymi tekstami wzbudzasz tylko mojš litoœć hehe ;) pozdrawiam i weŸ leki ;]

W swiecie Campariego wartosc wieksza ma przeklenstwo, niz uczciwa analiza, dlatego Campari zatrzymuje sie na kilku zdaniach, malo wglebiajac sie w temat, choc byc moze jego mysli sa prywatnie duzo glebsze. Tak, czy inaczej, nie stosuje sie Campari do zasad dobrego wychowania, to ja nie bede sie stosowac do jego wymagan.

Natx:
W swiecie Campariego wartosc wieksza ma przeklenstwo, niz uczciwa analiza
bardzo głębokie, ale nie trafione
Natx:
choc byc moze jego mysli sa prywatnie duzo glebsze.
sama wiesz najlepiej, że słowami nie da sie wszystkiego wyrazić. przecież umiesz tylko wklejać cytaty, adresy stron, a od siebie może napisać 'HAHAHA'
Natx:
Tak, czy inaczej, nie stosuje sie Campari do zasad dobrego wychowania, to ja nie bede sie stosowac do jego wymagan.
zwisa mi to, bo już cie wielokrotnie prosilem o cos, a ty to olałas, wiec i tak nie liczylem na jakiœ gest z twojej strony
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.