| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Forum ludzi myślących i różnych. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
|
Obserwuję to forum i widzę, że wielu ludzi się tu wypisuje szukajšc swobody. Rozumiem, że błędy otrograficzne, gubienie liter, zastępowanie ich innymi, miksowanie jest zabiegiem artystycznym. Powiem szczerze, że co w tym jest. Twierdzę, że w ten sposób się zrodziła matematyka. Czasami jednak rzeczywicie błędy ortograficznie powstajš przez przypadek.
|
|
|
Acha, znajšc samczš psychologię, stwierdzisz, że jestem zazdrosna, lecz zwyczajnie mam doć Twojego zakleszczania się na kobietach z tymi marnymi tekcikami.
|
|
|
Oto Twoja Campari natchniona twórczoć:
"nasuwa się jednak pytanie dlaczego to akurat Goka miałaby byc tym orędownikiem prawdy?
na jej niekorzyć przemawia jednak przede wszystkim twierdzenie, że w kosmosie jest tlen, a Księżyc wieci własnym wiatłem (chyba tak to leciało ;). to jš kompromituje i jednoczenie kwalifikuje do grona pospolitych wariatów."
|
|
|
|||||
|
Widzisz, po prostu gdy Ty jeste chamski, to ja daje Ci to samo. Proste. Nie widzę w tym nic skomplikowanego. Czy zrozumiałe??
|
|
|
Może jak się bardziej obijesz o tematy, jak Dariusz (wendol), czy Goska, czy X-Balance, czy qodini, to wtedy poruszysz jaki ciekawy topik.
|
|
|
Monologi Natx sš i tak najciekawsze ;)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |