Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pogoda a rok 2012
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Mam teorie... moja wlasna wymyslona... Jestem zdania ze ze wzgledu na to ze do roku 2012 duzo musi sie zdarzyc... przyspieszyl sie czas. Ziemia i jej mieszkancy musza do roku 2012 kilka istotnych wydarzen i zmien przezyc. Mozliwe ze sie niektore sprawy mialy juz kiedys wydarzyc ale sie ni wydarzyly... mozliwe ze potrzeba nam pewnych przezyc by zrozumiec zmiany zachodzace w roku 2012. Dlatego pogoda jest taka jak jest... tak wlasciwie to mamy juz pozna jesien... ola Fajna teoria co? :)

Liszaj moge zapytac ile ty masz lat? to nie prowokacja... zwykle pytanie... :)

jestem młodszy od Ciebie, i ładniejszy. Opowiedz prosze jak dużš wiedze zgromadziłaœ poczet swoich doœwiadczeń z życia w zwišzku, i ogólnie całš forme tego co przefiltrowałaœ sobie na własny grunt, chce wiedzieć jak bardzo nademnš górujesz w temacie.

no nie wiem czy ladniejszy... skoro dziewczyna chciala Cie tylko w CIEMNYM lecie i CIEMNYCH zaulkach...to moze nie taki ladny... a jesli chodzi o udowadnianie Ci czegokolwiek... to jakos mi sie nie chce... wyroslam z takiego szczeniackiego zachowania... jak sam piszesz mlodziutki jestes... pogadamy kiedys (moze) jak troszke podrosniesz... milego dnia!

Dla czytajšcych gazety, polecam dzisiejszy Dziennik z artykułem "Wojna z Iranem jest nieunikniona" Wypowiada się lewicowy polityk z Izraela Eraim Snoh dawny minister obrony, ciekawe. Niestety Ÿle wróży na 2012 rok. Pozdrawiam szczególnie Isis. Daj pokój tym gówniarzom, jak ktoœ ma nik Liszaj to w głowie ma póki co tyle co po œliwkach zostaje.

oh... sliczne dzieki za pozdrowienia :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.