| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Fajnie Jest Nie Pasować. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
|
Ostatnio była u nas córka mamy koleżanki i mówi, że pani od polskiego się na nich wydziera, że nie majš ksišżek, które ona im zaleciła. Na to oni się miejš, proszę pani, my nie mamy na chleb, co dopiero na ksišżki.
|
|
|
Oczywicie, że prosty - to co, czego wszyscy potrzebujš.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No dobra Natalia, nie będę się wcinał i Ci przeszkadzał :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wiecie, że jak kto jest chory na adhd/add to ma manię niekontrolowanych zakupów.
|
|
|
Wcišż mi powtarzajš, że jak miałam roczek, to wybrałam ksišżkę i różaniec, mój brat wybrał kieliszek i pienišdz, Ania wybrała lusterko i co tam, Gosia nie wiem, a Monia wybrała różaniec, pienišdz, wrzuciła pienišdz do kieliszka i zamieszała. To chyba ich jaka tradycja, bynajmniej ja swoim dzieciom takich rewelacji nie będę urzšdzać.
|
|
|
Żart, ja nie będę miała dzieci. Z Monikš to ma niby znaczyć, że jest do tańca i do różańca.
|
|
|
Acha, jestem osobš mylšcš i traktuję ideę z przymróżeniem oka. Obserwuję jednak, co się dzieje i analizuję fakty.
|
|
|
Ja kupuję ksišżki i gazety, a jak czuję, że się nie dostanę na medycynę, to kupuję wódkę.
|
|
|
Od pół roku nic nie piję, choć wódka stoi w lodówce, papierosy też rzuciłam już dawno, wszystko rzuciłam. Siedzę całe wakacje w domu.
|
|
|
Acha, jestem osobš mylšcš i traktuję ideę z przymróżeniem oka. Obserwuję jednak, co się dzieje i analizuję fakty.
A MOŻE: Acha, jestem osobš mylšcš i traktuję fakty z przymróżeniem oka. Obserwuję jednak, co się dzieje i analizuję idee.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |