| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| zwolennicy i przeciwnicy istnienia UFO poszukiwani | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
Witam!
Jestem dziennikarzem pracującym w zespole produkcyjnym programu "Rozmowy w Toku" w TVN.
8 kwietnia 2003 w Krakowie nagrywany bedzie kolejny odcinek naszego programu poswiecony ludziom którzy wierzą w UFO , zajmuja sie badaniem NOL.
Poszukuję obecnie osob , ktore chciałyby wystapic w charakterze dyskutujacej widowni ,w nagraniu tego programu. Moga to być zarowno zagorzali zwolennicy istnienia UFO jak i ludzie, ktorzy w nie nie wierzą. Wazne, aby nie bali sie tego powiedzieć glosno.
Jesli ktoś z Państwa byłby zainteresowany wzięciem udziału w nagraniu, proszę o jak najszybszy kontakt celem uzgodnienia szczegolow.
Serdecznie pozdrawiam
Anna Kulig - TVN
|
|
|
Duch jesteś Męską Faszystoską Świnią coto ma znaczyć, że 30% dla kobiety to zadużo.
|
|
|
nie slyszeliscie ze "naukowcy" odkryli na jednym ze znalezionych w afryce metorytow prywmitywna bakterie nie znana na ziemi?
Nastepnie ta skala a raczej kamien zostal dokladnie zmielony a czesc proszku zostala wlozona do jakiejs tam mazi przyspieszajacej wzrost bakterii (cos ja nawoz dla roslin ale taki super:) )no i po jakim czasie w tej szlace zaczalo rozwijac sie zycie, heh wprawdzie "male" bo bakterie (jednokomorkowce ofcoz) tylko zaczely sie mnozyc i niestety "skapitulowaly" :) NO to sa niezle - przezyc kosmiczna podroz ( proznia , przechodzenie przez atmosfere ziemska) , uderzenie w powierzchnie planety, lezenie na goracej pustynie przez jakies 10 000 lat i mielenie!
|
|
|
Tak , już wielokrotnie słyszałem że to komety i meteoryty przenoszą życie.
|
|
|
Złota Rybko,-tak tylko mi się wymkneło,-dla Ciebie 99%,-ten jeden to dla mnie ,na wypadek gdy -kobieta zmieni zdanie,,-czasem zmienia.Ja to wiem.cze.Acha jeśli mam być świnią ,-to nie faszystowską,raczej-męską a w między czasie jestem nawet- zwykłym, debilnym facetem.Pozdrówka-Złota Rybko.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |