| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne zjawiska w naszym życiu. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Czy mielicie kiedy dziwne zjawiska w życiu? Piszcie to tutaj! Napewno wiele zostanie wyjanionych, a wiele będzie nas dziwiło do końca życia! Więc zaczynam:
Gdy miałem dziesięć lat, a może troszkę więcej, na strychu, słyszałem szepty dwóch osób, mówišcych jakby po Arabsku. Gdy wzišłem do ręki słownik, mniej więcej brzmiało to tak:
On nadejdzie, wtedy nadejdzie nicoć. Tak to brzmiało. Nie wiem, może to tylko moja bujna wyobrania, jakš mam od dziecka. Ale trochę dziwne, nieprawdaż? Oczywicie na strychu nikogo nie było. Ale mam na to mały dowodzik, bo moja siorka, on miała wtedy 13 lat, spytała mnie się, czy wczoraj w nocy, gadałem z moim bratem, szeptem! A więc pomylałem, że ona chyba też co słyszała! Ale najbardziej mnie zastanawia to, że na strychu czy w pokoju, szept był tak samo głony, a raczej cichy.
|
|
|
Ale ja wtedy wstałam i normalnie poszłam <lol2> spadłam z 3 piętra i nic normalnie nie było... na drugi dzień dziwili sie w szpitalu że nie zemdlałam ani nic nie złamałam <lol2> pamiętam tylko że nogami w duł spadałam a potem jako na bok xD hehe nic mi nie jest dziwne to troche było xD bo przez najbliższe 24 h nic nie czułam normalnie mogłam chodzić tylko na drugi dzień wogule nie mogłam nic robić tak mnie wszystko bolało. I na przewietleniu wyszło tylko przesunięcie sie dwuch kręgów. Ah... więcej nie bede próbować ić na skruty na dwór przez balkon xD
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |