Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Antychryst juz dzis 6/6/6
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

STRZECIE SIE ANTYCHRYSTA!!!

nie mów HOP! jagoda! ..to co? wrzucić jakšœ perełkę? (tak Dla zachowania kondycji planu/wymiaru) KAZU ALn Ego?

Dziwne.Własnie widziałem chmury które układajš sie w trzy szóstki i jakis ryj. Pozatym moja babcia mówiła ze dzis zakwitło szesc narcyzów w jej ogrodzie!

W końcu to wiosna :) Za chwilkę zobaczysz własne plecy i zad :)))))) Na siłę chcesz to co uważasz , że być powinno . Bóg innymi prawami się kieruje a człowiek tego nie rozumie , dlatego tyle spekulacji, domniemań i nauk ;)))) Trochę pokory, nie zaszkodzi !

wiecie co Ludzie dzisiaj gdzieœ tak o 4:00 Rano byłem w piwnicy bo musiałem wzišœć takie kołki bo potrzebowałem do Pracy no i jak zamykałem kraty u siebie w piwnicy na końcu kortarza zauważyłem jakieœ œwiatło jakby się coœ paliło poszedłem zobaczyć co się tam dziejej i w jednym przejœciu zauwarzyłem palšce się czerwone znicze ułożone w gwiazde drzwi wszędzie były pozamykane więc niewiem kto mógł się tam dostać i to zrobic a po za tym u mnie w klatce mieszkajš same stare osoby więc wštpie żeby miały takie pomysły kiedy wyszedełem z piwnicy i poszedłem po mojego Kolege żeby poszedł ze mnš do piwnicy bo chciałem mu pokazać co się tam dzieje gdy zeszliœmy do piwnicy tych zniczy juz nie było było ciemno a nikt nie wychodził z piwni!!pisze to dlatego bo to może być ciekawe własnie się dzisiaj dowiedziałem w pracy że jest dzień Satana trzy 666 to odrazu sobie pomyœlałem o zdarzeniu w piwnicy....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.