Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Planeta umarłych!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

Ot któryœ arystokrata w XX wieku zbudował obserwatorium i wyglšdał kolejnych planet w układzie słonecznym. Umarł bez spełnienia swojego marzenia, lecz tuż po jego œmierci ktoœ inny odkrył obiekt, który uznano za planetę. Nazwę Pluton nadała mu pewna kobieta obecna podczas odkrycia, ot tak po prostu, spontanicznie się przyjęło. Pluton to grecki Hades w podziemnej krainie umarłych, patron bogactwa, mšż Prozerpiny, córy bogini urodzaju, Ceres. Plutona w roku 1930 odkryto, co się zbiegło ze œwiatowš recesjš i powstaniem faszyzmu, odtšd uważany za „ciemnš planetę”. W astrologii manipuluje społeczeństwami, silnie działa na życie w okresie dojrzewania, kojarzony z układem wydalniczym, marzeniami seksualnymi i obsesjami. Kojarzony z łamaniem tabu, codziennego intelekt i ustaleń, wymaga dokonania głębokich zmian, których głęboko, skrycie szukamy....

Ty suko Watykańska dupo, dawaj już te zmiany, wszyscy czekamy na zmiany, œwięcenia dla kobiet tu i teraz.

Zmiana jest generatorem rozwoju.

Tak do 2008 żwawo, potem Pluton trafia do Koziorożca, więc się zrobi bardziej poważnie w tych zmianach.

To jest planeta wszelakich œmieci.Tak zwany łańcuch pokarmowy człowieka.

To jest planeta przemiany. Jak ktoœ ma zbyt wolny tryb, to wszystko się mu zaœmieca jak w składowisku....

I na przykład watykan miał zbyt wolny tryb, więc przyœpiesza z reformami na rzecz homo i kobiet kapłanek.

Wychodzi teraz zazdroœć na wierzch....

Polska też miała wolny tryb, więc teraz się przyœpiesza, aż można zwymiotować od seksu na ulicach tego kraju....

? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Co jest grane ,seks zawsze wpływał pozytwnie na moje życie.

Ja lubię jak coœ jest serwowane z klasš.... Mam doœć tych męskich ubrań u kobiet....

Masz rację!

Ten seks, kopiowany z krajów wyzwolonych jest tutaj taki bardzo karykaturalny, ale może to z powodu znikomej iloœci chodników, po których można iœć na szpilkach bez uważania na starych dorobkiewiczów zapitych;))

WOW! Szpilki. Yes yes! [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Myœlš, że mogš wszystko mieć za kasę, lecz pewnie muszš pruć stare w burdelach, młode patrzš na aurę faceta, jego moce do wyluzowania ;))

Żydowskie rozpuiszczone służki MM BB Madonna Ciciolina Kfaœnieska Margaret Żelazna Pizda Walc-gronkiewiczówna Laska Marszałkowska Helenka Łuszyfko Wanda Rapaczynska i inne kurwy

no i królowa wanda wasileska-przewalewska

wiele młodych jest zarażonych ... patrzš na faceta aurę Blaszanych Zasobów jako że zarazek permanentnej menopauzy/andropauzy .. jest zjadliwy i podstępny to i ... wielu młodych jest zarażonych ... patrzy na dziewczyny aurę Złotej Dupy ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.