| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zmiany | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
|
Od dziś forum będzie moderowane co dzień i wszystkie posty które nic nie wnoszą , a zaśmiecają np. jak ktoś napisze posta lub temat z treścią nic nie znaczącą wstawi np. ciąg liczb czy liter, lub w poście wstawi jedną literę o niczym nie mówiącą , to te posty będą kasowane. To samo tyczy się postów reklamujących strony erotyczne i topic'ów nie związanych z tematem przewodnim ( patrz u góry).
|
|
|
W firmach zazwyczaj blokuje się wybrane porty lub tak by pracownicy nie mogli chatowć ściągać plików z kazy z javą to raczej nie ma żadnego związku.
|
|
|
Ty masz rację, ja mam rację i oni mają rację. ;) Co nie przeszkadza, że mi chat javowski nie chodzi. W domu rzeczywiście mam stałe i o ile mi modem nie kaprysi, to wszystko jest ok. Frugo, bez żadnych ograniczeń. ;)) Mam własnego firewall'a, ale jest przytomnie skonfigurowany i przepuszcza to, co powinien. ;) (zazwyczaj...)
[%sig%]
|
|
|
To jaki problem ? Może kiedyś pokłocimy sie z Bratem na czacie...wieczorem. :)
|
|
|
Widzę, że mój pomysł ma poparcie u moderatora, bardzo dobrze:))
|
|
|
Ten czat to moim zdaniem znakomity pomysl, mozna by wspaniale podyskutowac
|
|
|
Winter :D :D :D
Gratulują awansu :D :D :D
A mówiłeś że nie ma Moderatora a tu sam się nim stałeś :D :D :D Winter moja teoria o Bogu sprawdza się nawet lepiej niż przypuszczałem :D :D :D
POzdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Gratuluję. Mam tylko nadzieję, że pamiętasz Winter o pewnym "moderowanym" forum. Chat jak najbardziej, dyskujse p2p są o wiele bardziej owocne :-))
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |