Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Temat jest sam w sobie dość wiekowy,-co o tym sądzicie?,czy Ktoś z Was ma związane z tarotem jakieś doświadczenie?

Jednak dziś byłem na [tarocie]-osobiście .Wróżono mi kilkoma taliami kart,tarot,runy,numerologia .Koszt 30 pln,czas [przyjęcia ok.godziny].jestem zdumiony tym co mi przedstawiono.Zostało powiedziane to co wcześniej wiedziałem i to czego nie dostrzegałem a co jednak zaistniało w moich [problemach].Uzmysłowiłem sobie że problemy które dziś mnie przygniatają-powstały w wyniku moich wcześniejszych błędów i zbytniej ufności innym osobom.Wskazano mi ewentualną drogę -stopniowego wychodzenia z owych problemów.Niby ten proces wychodzenia z opresji potrwa [niestety] kilka lat.Co ciekawe w pewnym momencie zapytano mnie czy czasem nie miałem wypadku,czy czegoś co spowodowało u mnie śmierć kliniczną-bo z kart wyrażnie widać że mam [łączność ]z drugą stroną i że powinienem z tej łączności [czerpać],-przyznałem się do OOBE,do radiestezji i do tego że widzę aurę.Owa pani wyciągneła swoją dłoń i zapytała o podstawowy kolor jej aury-powiedziałem a ta pani powiedziała że powinienem wykożystać to co mam i że powinienem pomyśleć o działalności zarobkowej,-pomijając moje obecne problemy-nie powinienem swych umiejętności tak [pozostawić].Rozmowa była [na temat] dla którego tam byłem a przy okazji owa pani przestrzegała mnie bym nigdy nie kierował swej umiejętności [przekładania energii] w niecnych celach.

Życzę rozwiązania problemów Duchu.

Przyznam Aniu że mam do Ciebie sentyment.Dzięki wielkie za pocieszenie.Z tym tarotem ,to trochę sam chciałem się pocieszyć i chyba troszkę sam się oszukuję lecz kto mnie ma pocieszyć skoro zostałem sam ze swymi problemami,które są bardzo Wielkie.Chciałbym bardzo by nagle mineło kilka lat ,lecz rzeczywistość w której tkwię -mnie nie oszczędzi.Po prostu w życiu mi nie wyszło.Tak słowem ,-to teraz tylko czekam z dnia na dzień na to co bezlitosny los mi jeszcze zgotuje.Niech to cholera że też na mnie musiało to wszystko spaść,jestem już taki słaby i nie wiem co jeszcze się wydarzy.Wielkie dzięki Tobie i innym ,którzy mnie pocieszają.-pozdrówka-cze.

Duchu, bądź silny, proszę. Po burzy kiedyś na pewno wyjdzie słońce, zobaczysz, jeszcze kiedyś los się do ciebie uśmiechnie:)

Zaglądam TU -tylko WY mnie rozumiecie,rozmowy z Wami są mi bardzo pomocne i jesteście dla mnie wyrozumiali-dzięki Wam wszystkim i Tobie Aniu po stokroć dzięki.-pozdrówka dla Was-cze.

Dla mnie to niebezpieczna zabawa TAROT (czyt taro), zajmuje się troche okultyzmem i do niego też zaliczam właśnie tarota ... i co z tego że działa, ale pytanie jest ważniejsze - jak to działa? ... zostawiam to reszcie do poszukania głebiej :) ..

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź

nie bawcie się w [TO] , wywoływanie duchów jest niebezpieczne ,-bardzo niebezpieczne .Można po tej [zabawie] wylądować w psychiatryku a nawet gorzej.Poczytajcie o spirytyżmie kilka publikacji ,i się jeszcze raz zastanówcie ,po co wam to potrzebne ,bo jeśli to ma być tylko ciekawość ,zabawa ,-to lepiej od razu odpuśćcie ten temat. Życzę miłej lektury

heh.. moja mamusia byla kiedy u wrozki i ta.. dokladnie mamie przepowiedziala zycie naszej rodziny.. a ono wciaz sie spelnia. Co wiecej potrafila mojej mamie powiedziec kim byla w powszednim wcieleniu i jak umarła... ale to wszystko ze strony KAtolickeij jet zabronione i nawet jest grzechem. Bojest to wyzekniecie sie Ducha świetego...

Cześć wszystkim!! [to znowu ja;-)] Czytając kiedyś świetną książkę pt. "Kulisy spirytyzmu" pana Przemysława Grzybowskiego uświadomiłam sobie pewną rzecz [dotyczącą wróżb] i życzę wszyskim tego uświadomienia ;-) Pozdrówki "Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego" Lew Tołstoj
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.