| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Niezwykły plan Waszyngtonu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53 |
|
Miasto USA, jego stolica, Waszyngton jest znane z jednego niezwykłego czynnika. Jazda samochodem w tym miecie jest niewysłowionš katorgš dla każdego kierowcy.
Wielu dziwi się,dlaczego w taki idotyczny sposób zaplanowano ulice, place i skwery, które zaprzeczajš zdrowej logice i rozsšdkowi. Zakręty 270-cio stopniowe sš tam normš a przecież jest szczytem niezaradnoci aby wybudować miasto, w którym jazda samochodem jest mękš.
Istniejš szokujšce dowody połšczenia amerykańskiego rzšdu z masoneriš czyli z satanizmem. Pozornie teoria wydaje się wręcz nie prawdopodobna, ale iloć przedstawionych dowodów ukaże nam obraz tego miasta w takim wietle, iż znane powiedzenie "Prawda jest dziwniejsza niż fikcja." w tym przypadku rzeczywicie ma dobrze ugruntowane zastosowanie
Plan tego miasta jest włanie celem naszych rozważań, ponieważ zawiera dużo istotnych elementów demonicznych i zarazem masońskich.
Także usytuowanie geograficzne Waszyngtonu ma niezwykle ważne znaczenie w tym kontekcie.
Oczywicie zapoznawszy się z planem miasta a także z planami Masonów będziemy mogli doskonale zrozumieć pewne działania polityczne podczas obu wojen wiatowych a także wydarzenia nam współczesne.
Reszta w ponizszym linku...
http://www.angelfire.com/planet/objawienie/washington.htm
|
|
|
Dariuszu jestes przeciez doroslym czlowiekiem i wierzysz w to, ze takie kolko moze tyle zdzialac ???
|
|
|
Amulety majš to do siebie, że majš okrelone działanie energetyczne, a wiara w to dodatkowo wzmacnia energie subtelne człowieka.
Ja Pentagramu nie używam, bo nie jest mi on potrzebny, a poza tym nie odprawiam rytuałów, podczas których mógłby być pomocny.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pentagram zawiera w sobie mechanikę:
cyklu Twórczego
oraz
cyklu destrukcyjnego
..jednoczenie.
Mówienie o demonicznoci planu w kontekcie samego pentagramu jest Niewiedzš.
Nie trzeba być masonem zeby to rozumieć.
Klechy,zakony,(może teżmasony) kiedy straszyły pentagramem,
ażeby ZAWŁASZCZYĆ wiedzę (nierozpowszechnić)
o TWORZENIU/NISZCZENIU... ale ona jest już znana teraz POWSZECHNIE
i dostępna wszędzie.
O przypadkowoci mowy nie ma, to żadne odkrycie.
Zastanawiam się Watcher czy ty aby nie modlisz się,
w którym z kociołów, przez Wolnych Mularzy zbudowanych? ;)
Jednakże musze przyznać, że zestawienie tego znaku (pentagramu) z tym,
co jest nieco poniżej i na prawo jest zastanawiajšce.. i może być zwiazane z
twoja koncepcjš negatywizmów, ciemnej strony mocy.
(ale mało wiem o Bafomecie więc tu nie podejmę się dyskusji)
Ale bardzo cie proszę - nie generalizuj i nie uogólniaj
propagujac niewiedzę i przesšdy po drodze.
Pentagram jest jedna z elementarnych figur GEOMETRYCZNYCH (pięciobok też)
A figury majš to do siebie, że ONE PO PROSTU SĽ
(ani dobre-ani złe)
..reszta wrękach człowieka lub gada!
Dowody - to mamy na wiadomy plan. tyle.
Trudno mówić o konspiracji tego, co jest na wierzchu.
Co najwyżej Ograniczona percepcja odbiorcy powoduje
efekt niezdawania sobie z tego sprawy.
Podobnie, jak teraz nie zdajesz sobie sprawy z wielu rzeczy
które sš w zasięgu TWOJEJ ręki - Ale dla CIEBIE sš wielkš Tajemnicš!
|
|
|
bafomet byl bozkiem do ktoregoo mieli sie podobno modlic templariusze i pod tym pretekstem skazywano ich na smierc...
modlili sie podobno do glowy bozka z rogami lecz wg innych przekazow mogla to byc relikwia:glowa marii magdaleny a wraz z nia dokumenty ktorych przesladowcy templariuszy usilnie szukali....
tyle przynajmnie przeczytalam w ksiazce o templariuszach....
co do porownan cydonii z waszyngtonem to przyznam ze mi ciarki po plecach przebiegly...
ciekawe,tylko co z tego bedzie i czy sie kiedys (za mojego zycia)dowiemy calej prawdy? ...chcialabym a le na mysla otym ogarnia mnie niepokoj...
no bo kurna czemu amerykanie,a nie polacy? moze by tak sprobowac porownac to do naszej warszawki albo krakowa;P?zobaczyc co z tego wyjdzie:P?
|
|
|
Acha... tak co czułem, ze to pretekst tylko tych kato-mrocznych sił i propaganda.
Jednak dzisiejsza działalnoć elit rzšdzšcych usa wyglšda nazistawsko,
i co jest mocno na rzeczy. Z drugiej strony co mi mocno nie pasuje
mars do masonów czy temlariuszy. Więc jest jaka luka spora tu.
Jeli o warszawkę chodzi... to w naszym parlamencie prawie już nie ma ziemian,
po ostatnich wyborach. A w roku 2005 było takie uaktywnienie działalnoci spodków
(spoza ziemi) na naszych terenach, jakiego nie było od kilkunastu lat.
Dowiesz się za Twojego życia..
może nie całej prawdy, Ale znacznie się to rozwietli, a kolejne rozbudowania tej wiedzy to już kosmetyka. tzn. Główny sens stanie się oczywisty w tonalu
|
|
|
....hmmm...za mojego powiadasz.....nie wiem czy sie cieszyc czy bac;P?
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
...plan waszyngtonu....plan szczecina tez jest fajny;P! para astrologow (panstwo gardasiewiczowie)odkryla ze polozenie trzec glownych placow szczecina:grunwaldzkiego,odrodzenia i sprzymierzonych odpowiada polozeniu trzech najslynniejszych piramid w gizie.....
a co!u nas tez ciekawie:D!!!!
|
|
|
Latem ubiegłego roku wzięli pod lupę szczecińskie place. Nałożyli je na gwiazdy i... - Główne place Szczecina dokładnie pokrywajš się z gwiazdami tzw. pasa Oriona - mówi Edward Gardasiewicz. I dodaje: - To nie przypadek.
Chodzi o place: Sprzymierzonych, Odrodzenia, Grunwaldzki i Zgody. Gdy nałożymy je na pas Oriona, faktycznie sš ustawione identycznie. Zdaniem Gardasiewiczów nie przypadkiem na Wałach Chrobrego stanšł też pomnik Heraklesa. Przyrównujšc go do planu nieba, odpowiada dokładnie położeniu Syriusza, kolejnej gwiazdy Oriona.
Gardasiewiczowie idš dalej: ich zdaniem układ szczecińskich placów to celowe odwzorowanie egipskiej Gizy, dokładnie w tym samym układzie, zgodnie z gwiazdami Oriona, starożytni budowniczowie ułożyli wielkie grobowce faraonów. Tego odkrycia dokonał w latach 80. ub.w. francuski archeolog Robert Bauval.
- Na dodatek sš po tej samej stronie Nilu co nasze gwiadziste place po stronie Odry - podkrela Małgorzata Gardasiewicz. - A to na wzór Drogi Mlecznej.
Sporzšdzili rysunek. Na rodku Droga Mleczna i przy jej "lewym brzegu" gwiazdozbiór Oriona, po lewej Odra i niemal identycznie położony Szczecin, a po prawej Nil i przy nim bliniacza Giza. Oboje podkrelajš niemal identyczny kształt Nilu, Drogi Mlecznej i Odry (oczywicie w różnych skalach).
- To celowe dzieło cesarza Wilhelma II [żył w latach 1859 - 1941 - red] który wietnoć swojego cesarstwa chciał przywrócić, włanie angażujšc się w nowš sztukę i odwołujšc do starożytnych technik i ikonografii - twierdzi Edward Gardasiewicz. - Nie przypadkiem cesarz założył nawet ministerstwo Nowa Era, którego zadaniem było włanie duchowe odnawianie cesarstwa.
Ich zdaniem Szczecin można nazwać miastem Oriona. - Mówi się, że naszym bliniaczym miastem jest Paryż, a to nic innego jak Par Isis, czyli miasto Izydy, żony Oriona - zauważa pani Małgorzata. - Znak Izydy możemy odnaleć nad wejciem do muzeum na Wałach Chrobrego, co więcej - obok jest Sfinks, ziemska postać Oriona!
|
|
|
mi bardziej chodziło o powiazanie tej architektury do ponownego stworzenia PLANETY WOJNY jaka był Mars i dlatego tak dzi wyglšda a nie inaczej ....
Byc może te duchowe wiaty jak mówia starożytne przekazy ( kobiety sš z venus a faceci z marsa etc) , rzeczywicie się tu wymieszały by stworzyć nowš istotę ....
Jednak silniejsze wzorce konstruktywizmu , wielkiego planu podboju , przebiły się przez owal przekazu miłoci , kultury , szanowania tradycji , jakie pochodzš z venus..podobno
Tutaj narzuca się taka logika , że te istoty sš duchowo silne , naturalnie nie kieruja się myłš politycznš i innym ziemskim detalem , jednak maja konkretny 'energetyczny ' plan ,,,,niczym generał , który wcišż marzy o wojnie a póniej z usmiechem mówi :
no trudno panowie -UDERZAMY !!!
Takie czarowanie , zaklinanie , poprzez budowle , czy przez jeszcze silniejsze kregi rolinne objawiajšce magnetyczne właciwoci , daje nam obraz nieustannej walki
wiatła i ciemnoci ...dwa demony które trzeba oswoić
:))))
to miałem na myli
Jeżeli ludzkoć nie jest stworzona do pracy i niewolnictwa , wojen i ekonomii ,
tylko do poznania przez Nowego Ducha , ciemnoci -czyli materii , należy sobie zdac sprawe że ''pocišg '' ten dawno się wykoleił . Czyli pierwotni 13 sprawiedliwych , którzy sš tu by nas chronić zaprzedało nas i siebie ciemnoci
...zgodzili się na górze Synaj ....
|
|
|
..no i teraz zobaczcie jak generalizujšce prymitywy na innych kontynentach mogš zrobić propagande antyPolskš w stylu naszej antyamerykańskiej..
~taka jedna:
Od kiedy Orion i Syriusz sš w jednym gwiazdozbiorze?
Ztego co mi wiadomo, jeden szyb piramidy
wskazuje na Oriona, drugi na Syriusza
a sš to ciany przeciw-ległe.
Teraz Isis i Sfinks:
ten kiedy miał Lwa głowę,
Isis też ma kociš głowe(tak na moje)
Lew też kotowaty.
|
|
|
~taka jedna:
Od kiedy Orion i Syriusz sš w jednym gwiazdozbiorze?
hm nie do mnie to pytanie tylko do tych gardasiewiczow;P
ja tylko wkleilam tekst dla zartu:D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |