Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wasze SNY o przyszłości
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28

Szkoda, że tak mało z was publikuje swoje prorocze sny na temat przyszłoœci. Jeœli takowe pojawiš się w tym wštku to proszę forumowiczów o niewyœmiewanie innych, bo przypuszczam że często to jest przyczynš zaniechania ich dalszej publikacji.

ostatnio mialem sen o osach ze sa 2 rasy os te ktore buduja gniazda na drzewach i nie tylko ale glownie na powietrzu i takie ktore draza tunele i mieszkaja w podziemiach bardzo latwe porownanie do rodzaju ludzkiego osy w moim snie byly uosobieniem dobrych i zlych dobre te w goze zle te w podziemiach budowle os dobrych byly w krztalcie lekkiej kuli i nawet przy upadku nie ponosily wiekszych strat osy w podziemiach ginely podczas trzesienia ziemi ktore rownierz bylo we snie

zasypiam , slyszę niezrozumiały język , cialo spina pršd. Czuje , że jestem ich dzieckiem , częœciš rodziny. Nadal nie rozumiem języka ale czuje jego przepływ i czuje że dane wnikajš wgłšb jażni. Nie sš ze mnie zadowoleni , ale to nie ma znaczenia sš blisko. Nie sš straszni , sš chłodni , precyzyjni , chropowaci. Nawet gdybym ujawnił wam co wiedzš o przyszłoœci mało kto œwiadomie i nieœwiadomie weżmie to pod uwage. Bo iloœć filozofi , religi tloczy szum dezinformacyjny.

Możesz ujawnić, większoœć i tak nie weŸmie tego na poważnie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jak zasypiacie? Tzn. w jakiej pozycji? Ja na przykład potrafię zasnšć tylko w pozycji embrionalnej, jak leżę na plecach to choćbym był nie wiem jak zmęczony to nie mogę zasnšć - mam bombardowanie różnych myœli. I zawsze gdy leżę na plecach (gdy siedzę też) nogi "automatycznie" mi się krzyżujš na wysokoœci kostek, aby mieć nogi równolegle do siebie muszę cały czas o tym myœleć i powstrzymywać je od tego splatania się.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Dziwne. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dariusz i Hippo .... miewam bardzo podobny sen.. a mianowicie mialem go dwa razy... jestem w swoim pokoju , i mimo ze czuje ze jest dzien to na dworze jest ciemno ... tylko u mnie jasnosc dnia nie przychodzi z czasem ... pojawia sie natomiast na niebie wielki grzyb , jak po bombie atomowej ... fala uderzeniowa zmiata wszystko z powierzchni ziemi i przesuwa sie szybko w moja strone.. kiedy dociera do mnie wtedy sie budze

ze snu, jakim jest życie. [%sig%]

kafel, moze za rok nie wiem jaki czas uderzy niedaleko ciebie bomba atomowa?... Ja nie mam snow wiec wypowiedziec sie nie moge :\
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.