Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
TAROT
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Ogólne Informacje , Rozmowy o łšczeniach , opisy poszczególnych Arkanów , Układy , Nauka - Wiedza ... Zapraszam Wszystkich chcšcych porozmawiać o Tarocie i połaczeniach innych Narzędzi służšcych do Analizy Psychologicznej i Wglšdu w Życie oraz ich Przyczynowo - Skutkowych wpływów na Terazniejszoœć , Przyszłoœć . Osoby zajmujšce się I-Ching , Runami , Kartami klasycznymi zapraszam do dzielenia się Wiedzš i gromadzeniem Nowej poprzez uczestnictwo w Dyskusji majšcej na Celu znalezienie wspólnego mianownika pomiędzy różnymi Technikami i Interpretacjami wzajemnie wpływajšcych na siebie "Narzędzi" . Aurelian Łasasowski - Tarocista

aurell: a co z kometš która ma uderzyć 25 maja, czy jest w tym ŸdŸbło prawdy? Ja patrzyłem w swe karty Tarota, ale powiem szczerze, wolę zapytać kogoœ bardziej doœwiadczonego. Będę wdzięczny za wyczerpujšcš odpowiedŸ. Bo ten temat jest interesujšcy.

25 Maja 2006 = 20 ... wyliczamy - 20 zawiera w sobie "2" oraz " 0 " ... sprowadzajšc do Podstawy Interpretacji : XX Sšd Boży ( Sšd Ostateczny ) --- II Arcykapłanka --- 0 Głupiec Trzy Arkana Wielkie >>> Sšd Boży XX przedstawia w Nazwie Bezpoœredniej Sšd nad Ludzmi , Œwiatem .. tłem Tego Sšdu będš Tajemnice które Zna Arcykapłanka II , a której nie znajš Ludzie gonišcy za Karierš , pochłonięci codziennoœciš - 0 Głupiec . Patrzšc na owe Arkana które będš mieć Wpływ na Wydarzenia na Œwiecie tego dnia wnioskuje w dwóch punktach !!! 1 - Że Zostanie Odkryta Błędna "Bila" , która może Przynieœć Autentycznie Zniszczenia w postaci owej Tsunami i uderzenia Meteorytu . 2 - Druga Sprawa , że Œwiat Nauki ujawni Wyniki Badań Skorupy Ziemskiej i być może Zapowie możliwe majšce mieć Nastšpić Trzesienia Ziemi . Siły Anielskie za sprawš Boga wkroczš w plan ziemski naszego życia by zakończyć Trudne sprawy i rozstrzygnšć sprawy zadawanione . Przebaczenie może nadejœć tylko i wyłacznie z góry . Nowa Droga w Życiu przyniesie Nowe Wyzwania polegajšce na Podejmowaniu Decyzji w odniesnieniu do Przyszłoœci nie utożsamiam się z 25 Maja w Sensie tego że Będzie to co w tematcie Strumyk opisał oraz to co opisałem Ja . Stwierdzam tylko że Coœ może Nastšpić i doprowadzi do Masowych przemieszczeń Tysięcy Ludzi - ucieczka , ewakuacja ! ? ! Poczekamy .. Zobaczymy .. wolne jednak usłyszeć o Tym że Œwiat Nauki przewidzi potencjalne zagrożenia Grożšce ludziom w którymœ zakštku Œwiata , i zapobieżenie majšcym nastšpić Katastrofom .

. wracajšc do tego ułożenia .... możemy spostrzec Siły które Decydujš o Kształcie Przeznaczenia w Œwietle podejmowanych Decyzji ! jak wiadomo posiadamy wiele Dróg , i faktem jest .. że Nauka , Badania , jakie by nie były zawierajš zawsze Żdbło Prawd prowadzšcych do Jednej prawdy !!! choć nie zawsze one się spełniajš tj. o tym czytamy .Co ma być 25 maja 2006 ? Karty Mówiš -- Bóg Odkryje Tajemnice użwajšc Głupców , w których Wiedze - Mšdroœć odrzucali ci co już jš Posiadli acz nie uwierzyli w otrzymane wyniki ! http://uleszka.com/webacja/25maja2006/uklad14maj.jpg http://uleszka.com/webacja/25maja2006/krag14maj.jpg pa

dzięki

Aurell..... na poczštek pozdrowienia ode mnie. Oj wielkie zmiany sš teraz w mojej rodzinie. Jestem blisko znalezienia pracy pod warunkiem, że dostanę ksišżeczkę sanepidowskš :P. Muszę tylko zebrać kasę na badania potrzebne do wydania takiej ksišżeczki i jeœli jš dostanę to będzie super. Jak zarobię już pierwsze pienišdze to przeleję ci coœ na konto jak obiecałem jakiœ czas temu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.