| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| W morde kopane | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
|
Czytajac przepowiednie itp, zauwazylem niestety, ze sprawdzaja sie przepowiednie Nostradamusa dotyczace naszego bytu na Ziemii. World Trade Center, innych nie wymieniam bo zapewne znacie. JEDNAK CHODZI MI O JEDNA RZECZ... PORUSZAM SPECJALNIE TEN TEMAT W TYM CZASIE I NA TYM FORUM, gdyz wydaje mi sie, ze ten koniec jednak nastapi i to jest kwestia kilku lat. Bylo gdzies tam napisane, ze Papiez bedzie murzynem, czytam wczoraj na Onecie, ze faktycznie ma to byc PAPA AFRYKANSKI lub AZJATYCKI, i mowie wam jak to przeczytalem to dopiero mnie olsnilo, TRZEBA OSZUKAC PRZEZNACZENIE, bo inaczej bedzie zle..... Cholera jestem tego naprawde ciekaw, i bez zadnych filozofii i demagogii, odpiszcie normalnie i rzeczowo!!! POZDRO.
|
|
|
ehh :D Nostradamus był po prostu inteligentny i umiał ówić tak coby go nikt nie zrozumiał... możliwe że miał jakiś kontakt z moami nieprzeznaczonymi dla ludzi, ale jeśli tak by było to raczej nie objawiałby tego światu... nawet w takich kamuflacjach :)
Pax:)
|
|
|
Nostradamus po prostu przepowiedzial pare rzeczy dobrze ale koniec swiata w 2000 nie za dobrze chyba ze chodzi o inna ere....
|
|
|
Ja osobiście uwarzam że powrut do kamienia łupanego za cene rzycia tysięcy ludzi nie jest taki zły. Po co sie na zapas martwić skoro i tak każdy kiedyś umże. Nie chodzi o to żeby żyć długo tylko o to żeby żyć jak bóg przykazał i co z tego czy umre dzisiaj czy jutro czy za 10 lub 90 lat.Targnięcie się na własne życie to głópota. Zmarnowanie je na picie alkocholu lub na inny sposób to terz nie jest jego mondre wykożystanie. Senk w tym by być głodnym i nakarmić głodnego być nagim i przyodziać nagiego o to włąśnie chodzi. Czym było by życie bez prób? Wyobraźcie sobie że żyjecie w świecie gdzie każdy jest szczęśliwy no i co z tego takie właśnie życie jest bez sensu. A świat gdzie każdy człowiek jest szczęśliwy tylko wtedy kiedy pomoże innemu wtedy życie ma sens. Niestety człowiek nie jest bdoskonały. Nigdynie będzie szedł ścieszką światła do puki jej nie ujży. I to jest naż wielki do nich żal bo w ich życiu nie jest ważny człowiek czy bóg lec na pierwszym miejscu są pieniądze. A nostradamus powiedział i co z tego? Może miał wizje może nie ale jedno jest pewne przyszłość jest taka jaką sobie zbudujemy. A sond ostateczny to nagroda dla wytrwałych a kara dla rozpustnych. Nie bujmy się tego o nieuniknione jeżeli ktoś boi się o własną dusze to niech zwija manatki i jedzie do indji i naucza anonfabetów o wyładowaniach elektrostatycznych. Moja rada na nowy rok "Miłuj Pana Boga swego z całego serca swego, z całej duszy swojej i ze wszystkich sił swoich, a bliźniego swego jak siebie samego.
|
|
|
witam witam słuchaj mam prośbe mozesz mi powiedzieć gdzie znalazłeś przepowiednie Nostradamusa bo ja ich już 3 miech szukam i nie moge znaleść bardzo prosił bym o pomoc w tej sprawie PS. bardzo dużo prawdy jest w tym co napisałeś pozdrawiam
|
|
|
polska ma ucierpiec podobno najmniej...roja bedie zdobya przez zaskoczenie czy jakos tak a usa bedzi mialo najwieksze straty
a co do xiezyca... na twoim miejscu nie myslal bym o nim jak o naszym satelicie. on nie jest tym ze co sie wydaje. poszujak se w necei o nim. BTW o xiezycu pierwsze wzmianki pojawily sie ok 15000 lat temu wczesniej nie bylo o nim nic napisane zednych malowidel NIC. i myslisze ze to przypadek ze sie nie obraca wokul wlasniej osi?
|
|
|
Ja przed koncem swiata chce sie jeszcze szczesliwie zakochac,miec dom ,dwoje dzieci i je odchowac,byc babcia i miec psa-najlepiej bokserka!
Potem moze nastapic wielki koniec!!
|
|
|
SIEMANO ! też szukam przepowiedni nostradamusa ale jakos nie moge sie dokopać jakbyś coś znalazł to daj znać ja zrobie to sAMO
NARAZIE
|
|
|
gówieńko mnie to obchodzi pffffffffffffffffff młoty hehehehehehehehehehehehehehehehehehheehheehehheehehhehheheheheheheheheheehheeheheheheh jajajajajaa jak bertetuedslfkjsafdla/sjfsdj;flkfgjankjl/gujoi;4tyuewo;ugwsa.kfldujerqip8t,weqrkut98o1wejtoqw8tq,kwelrlutqwer;89qgnfkmdkdkdkfkfkfkdlldlddldldlddlldlllldlddddlldldldlldldldlldldldllldldlddldldlldldldllllfjkjfjfjfjffjfjfjjfjjfjfjfjfjffjfjpp''dLiHFqeougr3ioeqytpewueytuteouyo;nklyquerk;erss,ldkfmas.dgiksl0h0rui0weyrh09hqj0yer08q89mregwe0980rfg80eayh80r80w8ehnr8g08wq0erj8wegpl,ru., tqweru.t',ylk;ldskhflkdkdhhhhhhhhhhhkkopokdndndnnddndnnddnndndnddddnhj
|
|
|
ja nie chce końca świata i śmierci bo to 2 żeczy które spier..... ten świat
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |