Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Aprobata dla Administratora
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Jestem zadowolony ze zmian. Proponuję wpisywać się na listę osób aprobujących działania coraz jaśniej nam panującego Administratora.

dobrze powiedziane, promyk :-P

Wg mnie ten administrator robi praktycznie prawie nic !! Przyjdzie raz na tydzień, skasuje głupie posty, i se znow gdzieœ polezie. Jako Admin powinien interesować się tym forum a nie pierdzieć tylko w stołek....a wy go jeszcze porównujecie do Boga :/ Słońce wam mózgi chyba powypalało !!! Pozdrawiam admina i reszte

Na wladze nie poradze !!!!

"Autor: Promyk X (aqi178.internetdsl.tpnet.pl) Data: 03-05-2006 10:46 liżcie kloca adminowi będziš lœniły jeggo jaja w blasku księżyca na tle UFO nad szarym mdlejšcym zagajnikiem œmierci. Pikny obraz bedzie. Odpowiedz na wiadomoœć Funkcje moderatora: Edytuj list Kasuj list Re: Aprobata dla Administratora Autor: AntiUS (axk106.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-05-2006 11:34 dobrze powiedziane, promyk :-P" A kto do tego doprowadził? Tak to nikt by nie wiedział i nikt by nikomu nic nie lizał :D

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Trzeba się było nie przyznawać. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jako administrrator powinien badać zgodnoœć każdego wštku z prawdš i przeprowadzać testy :-) Pax :-) [%sig%]

A ja myœlałem, że do takich badań predyspozycje ma tylko Ufita. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Moim zdaniem admin powinien usuwac tych ,ktorzy robia burdel na forum. [%sig%]

kibol dawno by Cię usuneli jakby tak było. spocznij
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.