| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| tolerancja -(granice?) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
|
Czy WSZYSTKO powinnismy tolerowac ?
Czy tolerowac brak tolerancji ?
Czy tolerowac zlo ?
Czy tolerowac kradzieze i grabieze ?
Czy tolerowac korupcje ?
Czy tolerowac powinnismy zboczenia i chuc ?
Czy mamy uznac NIE- normalnosc za normalne, bi tak jest teraz w modzie ?
Kiedys bylo w modzie palenie na stosach, innym razem zamykanie w KZ oraz kolaboracja z jednym badz drugim zaborca, okupantem czy katem...
Czy wolno nam jest byc tolerancyjnym wobec WROGA ludzkosci, jakim jest rozwiazlac i upadek norm spolecznych, tylko dlatego, ze w danym momencie moze to byc mile widziane przez otaczajacych nas pol-glowkow i zaprzedancow ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
A i jeszcze to, że to moja droga. Każdy ma innš, choć mogš zdarzyć się podobne :-)
|
|
|
Zdarza mi się czasami doć często balansować.
Droga jak droga,byle dawała każdemu spełnienie.
|
|
|
"Zdarza mi się czasami doć często balansować."
Aha :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
pylek moze masz i racje ale na wszystko jest czas , jak przyjdzie odpowiednia chwila to o wszystkim mozna pogadac tylko ze oprocz moich rodzicow musze jeszcze liczyc sie z dziadkami ...jestem jedynaczka a dziadkowie mieli zawsze duuuuzo do powiedzenia na temat mojego wychowania i to oni szczegolnie dbali omoja "wiare",tylko nadzeszla taka chwila ze pokazali ze sami nie sa tacy swieci...zdrady,aborcje i te sprawy...to byl dla mnie szok ale nie dlatego teraz mam takie a nie inne zdanie na temat kosciola i religii katolickiej.
|
|
|
Nie wszystko !!!! Sš pewne granice, natury ?....naturalnej :))))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |