Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czego pragną mężczyżni..., czego kobiety...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Często piszecie na tym forum pytania szczególnie do Igora na wštku Zaklęcia: "co zrobić by ona do mnie wróciła", "skšd mam wiedzieć, że on naprawdę mnie kocha", co zrobić by mnie pokochał,-a" itp. Mam propozycję dla Was forumowiczów, spróbujmy się wymienić tajnikami wiedzy o... Was mężczyznach..., o nas kobietach... Czego pragnš kobiety w mężczyŸnie, z którym chcš być i którego chcš kochać, jakiej kobiety szukajš mężczyŸni by nie była ona przelotnš miłostkš... Czego tak właœciwie pragniemy by móc storzyć coœ trwałego, wspólnego, prawdziwego? Piszcie o "grach" - które stosujš kobiety..., które stosujš mężczyŸni... jak rozpoznać co jest tylko gierkš, a co nie... Chcecie prawdziwej miłoœci?... nauczmy się siebie... Wy mężczyŸni... my kobiety... P.S. Pewnie się pojawiš posty o miłoœci fizycznej... mam nadzieję, że nie będziecie o niej pisać w sposób wulgarny... bo fizyczne "kochanie się" wulgarne wcale nie jest.

czego pragnš mężczyŸni? loda!

kepług każda dziewczyna, u której możesz liczyć na "loda" jest dla Ciebie idealnš partnerkš? Nic innego się dla Ciebie nie liczy? Niczego innego nie pragniesz? Mowa tu jest o prawdziwym i trwałym zwišzku, opartym na miłoœci. Nikt nie odrzuca tu fizycznoœci, ale to Ci wystarczy? Pozdrawiam

Mi sprawia większš przyjemnoœć jak to ja zrobię coœ miłego dziewczynie. Wolę dawać niż brać - tak mam z większoœciš rzeczy w życiu. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

kepług Prymitywne masz potrzeby .

Aga nie każda dziewczyna, ktora poznam musi mi loda robic, ale jak zrobi to bedzie miło :P oj liczy sie dla mnie dużo rzeczy i pragne wielu rzeczy, ale lodzik od czasu do czasu jest miłym dodatkiem ;] Dariusz ja też wole dawać, więc minetka i takie tam nie sš rzadkoœciš :P Doro jak ci wystarcza trzymanie sie za ršczki to prosze bardzo, hehehehehehehehe ...cnotka niewydymka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.