Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co Wam sprawia radosc ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Mnie ostatnio najwieksza radosc sprawiaja otrzymywane listy. Bardzo sie nimi delektuje i bardzo chetnie na wszystkie odpisuje. Stwierdzam jednak, ze tylko 50% korespondentow jest w stanie zaczac jakis nowy temat i uzasadnic swoja racje. Wspaniale sa tez listy banalne lub abstrakcyjne. Ci korespondenci wykazuja bardzo wysoka inteligencje. Bardzo lubie takie listy. Wszystkie listy sprawiaja mi radosc !!!! Piszcie wiec do mnie: maryla@iinet.net.au

sex

mnie największš przyjemnoœć przynoszš realne osišgnięcia naukowo-techniczne a więc wdrożone pomyœlnie przemysłowo, epokowe odkrycia i usprawnienia w naukowej organizacji pracy i zwykłe wynalazki w branży ultra-technologii XXI wieku w Rosji ,na Ukrainie, na Białorusi, w Czechach ,na Słowacji, na Łużycach niemieckich(Lausitz) , w Serbii ,Słowenii,Bułgarii i Chorwacji,Macedonii ,Boœni oraz w Polsce.Czyli ogólnie na obszarze tak zwanego tajemniczego "ethnos;u" słowiańskiego cišgnšcego się od Cottbus w Niemczech do Władywostoku nad Oceanem Spokojnym.py Chwaałaa Wam Internauci-Słowianie i kosmiczna Zadruga...Niech Sważoryc i Œwiatowid ma Was w swojej opiece.Bożje Pomiełuj.

puszczanie bonkóf
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.