| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kocham innego | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78 |
|
mam chlopaka od 3 lat na poczatku bylo super dobrze sie rozumielismy i smialismy bez przerwy ale w ostatnim roku wszystko sie popsulo zaczol byc zaborczy i bez przerwy sie klocimy od roku codziennie przebywamy z jego kolega i miedzy nami cos jest nie moge tego opisac patrzymy sie na siebie tak jakby swiat nie istnial widze ze cos nas łaczy co mam robic
|
|
|
człowiek nie wiadomy swego cynizmu i tak nie cierpi bo to człowiek [niewiadomy], zatem miejmy tolerancie i wyrozumiałoć dla ludzi chorych
|
|
|
co wy pierdolicie wezcie se zalozcie oddzielny temat i tam gadajcie
|
|
|
Powiedzieć to temu koledze i jeżeli on powie że Cie kocha to powiedz swojemu chłopakowi że zakochalicie sie czyli ty i ten kolega i zostaw swojego chłopaka
|
|
|
haha, wręcz przeciwnie, żeby wytrzymać na tym wiecie należy w lewš rękę wzišć cynizm a w prawš ironię. Dopuki nie zrozumiesz tego, zawsze będziesz błšdzić.
|
|
|
Ja nie bladze. Ja korzystam z takiego zycia jakie jest. Zawsze sie ucze.
|
|
|
hehe, jak narazie wszystkie wštki wysyłasz pod jeden adres: haarp
|
|
|
To dobrze, ze ktos z moich watkow korzysta. Moglyby sie zmarnowac !
|
|
|
Ja podobnie jak ty jakie dwa miechy temu zaczołem sie spotykać z pewna dziewczynš a ostatnio co zaczołem czuć do dziewczyny zktórš znam już od kilku lat i nie wiem co mam zrobić nie wiem którš tak naprawde kocham
|
|
|
Tyle razy Cie uczylam, ze Ciebie pisze sie z duzej litery !!!!
|
|
|
ta wszystkie to co z jednš w jeden dzień a z druga w drugi dzień to co one wcale sie nie zorientujš sie ze kręce z obydwoma
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |