Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przepraszam!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Forum to ma za zadanie poznawanie róznych aspektów rzeczywistoœci, nawet takich, z którymi sie nie zgadzamy, wymianie mysli i poglšdów oraz - jak w moim wypadku - pamaga w nauce empatii:) Dlatego tez, idšc wyboista drogš do Canossy, pragne przeprosić wszystkich, którzy poczuli sie urazeni moimi wypowiedziami ( chodzi raczej o forme, niz o treœć), teraz i w przyszłoœci:)))))) Nie jest i nie bedzie mojš intencjš atakowanie ludzi, tylko treœci przez Nich głoszone.... Jest to moja subiektywna ocena, niemniej urazonych i obrazonych z góry przepraszam......

No tak... :( Pozdrawiam... :)))

To nie sa kwiaty dla mnie !!!!!

http://www.e-kwiaty.pl/photo/18_d.jpg

To daje Tobie wirtualnie, bo nie mam zielonego pojęcia, jak wkleja sie obrazki.... Nie dała Bozia niestety talentu..... A moze mi sie nie chce.......:) Ale daje Tobie Wieeeeeeeeeeeeeeeeelki bukiet.. Wiosenny. Pozdrawiam:)

Dajecie kwiaty i nigdy nie piszecie komu. Chyba wszystkie dziewczyny beda dziekowac, to ja tez. Slicznie dziekuje !!!!

not to git [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.