| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ideał kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51 |
|
Kobieta jest ucielenieniem boskoci, dlatego też jest tajemnicš i niewyobrażalnym cudem. Reprezentuje sobš boski aspekt ciepła, przyjemnoci, opieki i oddania. Jest królowš każdego domu, jego blaskiem. Kobieta, wcielenie boskiej energii. Jakże wspaniała jest jej natura! Ileż ma w sobie wyrozumiałoci, cierpliwoci i miłoci i ciepła! Rzadko który mężczyzna potrafi jej dorównać.
Wnosi radoć i szczęcie do swego domu. Kobieta kochajšca swego jest kwiatem rozsiewajšcym niepowtarzalny zapach, klejnotem, którego blask owietla całš rodzinę.
Kobieta o takich cechach to bez wštpienia bezcenny skarb. Jest ostojš domu i stylu. To ona utrzymuje dom przy życiu. Kobieta winna dšżyć do poznania siebie i w każdej chwili być wiadoma swej jednoci z Wszechwiatem. Powinna zawsze przejawiać pragnienie połšczenia się z boskš wiadomociš.
Jej mowa jest łagodna, kojšca i słodka. Wyraża się w miłoci . Dla niej jest to bowiem najlepszy sposób realizacji siebie.
|
|
|
Dariuszu, co to za mieczyk? bo typowa katana to chyba nie jest..
swoja droga, znasz tajnkiki sztuki kenjitsu? :> :)
|
|
|
Masz przecież linka.
Nie znam.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Taaa...a ja odkad pamiętam dażyłam do ideału, do spotkania ,,faceta idealnego,,..i wiecie co?....On był przy mnie, tyle, że w roli przyjaciela i nie patrzyłam tak na niego.......niedawno dostrzegłam...i jestem szczęliwa. Tak po prostu, najzwyczajniej w wiecie SZZĘLIWA.
Całuski dla wszystkih szczęliwych:*!!
|
|
|
ideal? niebrzydka, nieglupia, nieprozna, kochajaca.. to uniwersalny przepis na idealna kobiete ;) bo czegoz wiecej chciec? :D
|
|
|
Mój ideał kobiety to istota jednoczenie kobieca i męska, pełna miłoci i energii, wesoła - czyli co jak ja.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Moim ideałem jest kobieta bardzo kobieca, delikatna i wrażliwa, no i oczywicie aby była ładna ;) Lubie brunetki, choć ostatnio mam do nich bardziej pecha niż szczęscie. Teraz sie z takš laseczkš umowilem, zobaczymy co z tego wyniknie. Jest zajebczasta :D
|
|
|
Koolman,
a co z tš w której się zakochałe od pierwszego spojrzenia???
:) ?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |