Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Mrugający punkt na zielono-czerwono
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49

Od jakiegoś czasu zacząłem oglądać niebo nocą i zauważyłem pare punktów które są zawsze w tym samym miejscu (np. po lewej stronie od małego wozu) Ciekawe co to jest?!

Hmm...to może byc gwiazda :) Również satelita, czasami je widac ;)

to oczy renaty beger

CENZURA TO BZDURA TAK JAK TO BYŁO KIEDYC W TEJ KRESKOWIE!

Nie może to być satelita one się przemieszczają !!! a nie znajdują się ciągle w jednym miejscu , to samo dotyczy kosmicznych śmieci.To po prostu gwiazda zgodze się w pełni z duchem wiele razy widziałem to zjawisko przez rolnetkę i bolym okiem .Hejka jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich !!!

Satelita na geosynchronicznej się nie przemieszcza - zgodnie zresztą z nazwą orbity. :)) Pozdrowienia, Nowy ! Masz kamizelkę kevlarową (antyindoktrynacyjną) i airbag (na wypadek zderzenia z głupotą) ? [%sig%]

dokladnie Leto nie wiem co oni wypisuja!!

sorka nie wiem za duzo o satelitach geosynchronicznych zawsze się można nauczyć ,nie nalezy zaraz besztać widziałem wiele satelit które lecą po swojej orbicie, kilka razy widziałem nawet stacje ALPHA duuza jest :) juz myślałem ze to nol lecz przelatywała w równych odstępach czasu .Poprawiajcie mnie jeśli chcecie nie wszyscy wszystko wiedzą a ja się wtedy dowiem od was :)

też to chyba widziałem, a moi koledzy mówili, ze to widzieli na pewno, a kloeżanka mówiła, że to co pół godziny się przesuwa w inne miejsce

nie "jakaś", tylko "jakiś"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.