| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| telepatia | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
|
miałem taki sen na całš noc w którym telepatycznie przenosiłem przedmioty z miejsca na miejsce.chciałbym praktykować to na jawie ale dotychczas udało i się to tylko w dwóch snach.myle że człowiek ma takie możliwoci na jawie ,ale nie umie ich uwolnić.mam nadzieje ,że kto tutaj to umie bo bardzo chcę się tego nauczyć.
|
|
|
duzo czytałem na temat księżyca i podobnych rzeczy o których tu piszecie, każdy z nas posiada zdolnoci widzenia pozazmysłowego, ale nie każdy to rozwija, natomiast przenoszenie rzeczy siłš woli to dla mnie jest nie mozliwe, ale wszystko przed nami.
|
|
|
Czesc,Telekineza nie jest taka trudna do nauczenia jak tu piszecie.Ja mam 14 lat i juz to umiem troszenke.Zeby to umiec trzeba mocno w to wierzyc(ze istnieje i ze jest to do wykonania) i probowac.ja dla was prponuje technike 1(ja to tak nazwalem).Potrzebujecie tylko gumki do mazania igly i kartki kwadratowej najlepiej 5cm na 5 cm.kartke zginacie na 4 rowne czesci->potem bierzecie gomke i nabijacie czescia z dziorka na gomke-> nastepnie lekko dajecie kartke na igle.
Zeb sie udalo musicie sie skupic na kartce<proscie jš lub myslcie ze wasza moc ktora kieruje sie z waszych ršk kreci kartkš>-<>To wszystko
Trzymam za wasz kciuki i powiem szczeze zajebista stronka :))
|
|
|
jak nie wychodzi to trzeba pomedytować i odczeka ok 5 godzin i się uda telekineza
|
|
|
Sprawa pierwsza to trzeba przerekonfigurować fizjologię organizmu do tego służš medytacje, potem w drugiej cz ęci treningu należy zastanowić się dokładnie co sie chce robić i z kim się chce kontakt nawišzywać.
Najlepiej robi się to z apomoca obršczek wykonanych samodzielnie z dodatkiem krwii, 1 kropla wystarczy. Dodatkowo trzeba odblokować opcję w wycišgajšc odpowiedni engrami pamięci na PULPIT. Tak jak w BIOSIE pcta - uruchamiamy dodatkowy port.
Potem obraczk z nasza krwiš dajemy żonie a my mamy z krwiš żony.
Po co to?
- po to że mechanizm Bilokacji który posiadamy musi posiadać jakie szczštkowe dane o osobie którš sieć ma odszukać kiedy połaczy się z centralnym systemem - BIOPOLEM PLANETY. Ono zawsze wie gdzie kto jest bo nie ma możliwoci opuszczeni atego biopola czyba że w Statku kosmicznym lub trumnie.
Tak to działš mechanicznie, syganły telepatyczne odbierane sa poprzez Uszy jeli wast to interesuje, podobnie jest z oczmi nasze oczy widzš tylko 10 % tego co nas otacza, reszty nie widzš.
Po co?
- po to by nie przecišżać magistrali transmiosji danych do mózgu io by nie zablokować centrum analizy w mózgu,
- centrum to i tak analizuje tylko 4 do 9 % sygnałów docierajšcych do mózgu.
Jaki zatem wniosek a no taki że nasz umysł odbiera od 0,5 do 1 % synałów kierowanych do niego.
- chodzi mi o cały zakres odbioru tj.
- receptory ruchowe i czuciowe i odpowiednie zespoły neuronów.
No to tyle.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
wiktorze mi sie udalo za 1 razem,bo wedlug mnie jak bylem maly za duzo naoogladalem sie filmow o telekinezie i probowalem jej bedzšc 6-8 latkiem.Wmow sobje ze to potrafi kazdy nawed ty.Ja niemedytowalem wogole.Na jakiejs stronie znalazlem strone z filmikami jak gosciu pokazuje to co potrafi troche tego bylo->naogladalem sie i przez caly dzien o tym myslalem wmawialem sobje to i tamto,na nastepny dzien udalo sie tak jak w morde strzelil(czyli).Moglem mowic i myslec w ktora strone kartka ma sie krecic i sie w 75% udawalo ale musze jeszcze na tym popracowac.Za nastepne 2 dni probowalem z olowkiem.Terz sie udalo ale ten kto by chcial to zobaczyc musialby sie mocno w patrzec,bo moje wyniki niebyly tak mocno widoczne====olowek poroszal sie tylko 0,5 milimetra w obrebie 0,30 do 1 minuty(czyli co przerwe)No musisz wedlug mnie opanowac najpierw 1 technike na profesionaliste albo jeszcze lepiej potem probowac z olowkiem.
Jak cos mam dopiero 14 lat.!.Wolabym zebyscie pisali na email groszek242@wp.pl
|
|
|
A i od tego mometu probowania strasznie boli mnie glowa!!!Ja sobje wmowilem ze ewouluje i pewnie tak jest sila woli i podswiadomosci!!!
|
|
|
jest taki patent z kontrolowanym "dmuchaniem" .. byl koles ktory potrafil przewracas strony w ksiazce swoim podmuchem, a nie bylo wogole widac ze to robi ..
pamietaj groszek, "there is no spoon" :)
|
|
|
To fakt oszustów nie brakuje jak na razie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
hehehehe ja nie dmucham zeby nie dmuchac wloz usta i nos w podkoszulek albo daj szklanke na ten patent co napisalem chcecie jakies informacje piszcie na moj gg 6406181
|
|
|
jak już co to telekinetycznie. Po pierwsze musisz odróżniać telepatie od telekinezy to wtedy pogadamy.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |