Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Haarp, spisek dziejowy, wizje, koniec świata, kalendarz majów i wojna UFO => MIX
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32

Teraz pozostaje mi tylko wybrać sposób samobójstwa :D Ale przed śmiercią chciałbym wiedzieć które z powyższych, wymienionych w temacie, jest prawdą :-) A może wszystkie tworzą megadziejowy spisek? Co Wy na to? Kościół ukrywa UFO i działa Haarpem od czasów Arki Noego. teraz oprócz KOścioła jest grupa kilkudziesięciu osób rządząca światem, nad wszystkim sprawuje nadzór UFO, które dało majom kalendarz, żeby Ci nas ostrzegli ( bo UFO samo nie mogło ), UFO przyleci z kosmosu i wyjawi nam wszelaką prawdę przygotowując nas do wojny światów ( od dawna planowanej przez "grupę trzymającą władzę, która testuje haarp'a ) i do przejścia w wyższy stan "świadomości: :D A i zapomniałbym Jezus był kosmitą, Bush to homoseksualista a Żydzi to naród wybrany przez Ufo, które rozponaje ich po obrzezaniu :D :D :D :D :D Może być taka wersja? :D Jeśli tak to faktycznie umrę - ale chyba ze śmiechu... :/ pełnego zresztą goryczy... Pax :-) [%sig%]

bracie : "A to zdanie: "Mšdry zawsze więcej się uczy od głupiego , niż głupiec od mšdrego." jest chyba esencjš głupoty tego forum :/ Proszę aby forumowiecze nie brali tego do siebie - to wniosek ogólny :-)" dlaczego tak uważasz? Przecież to prawda, głupcy zazwyczaj majš się za mšdrych i nie lubiš jak ich ktoœ poucza (uważajš tych pouczajšcych za głupków) no i z racji swojej głupoty nie dostrzegajš plusów wypływajšcych z tego co mówi mšdry. Mšdry zaœ widzšc takš postawe głupiego zawsze się zastanowi, aby samemu z góry nic nie przekreœlać i bez wysłuchania czyichœ racji nazwać go głupim, bo wtedy sam stałby się głupcem. Można też tak, mšdry powinien zrozumieć głupiego, a na odwrót już nie koniecznie - a nawet głupi coœ mšdrego czasem wymyœli. Oczywiœcie możnaby wyłożyć też jakšœ teorię zaprzeczajšcš temu zdaniu, ale ja się podjšłem poparciu go bo sie z nim zgadzam.

Ludzie prawdziwie madrzy zostaja podobno sami. Moje spostrzezenia zyciowe sklaniaja sie wlasnie do tego wywodu.

a co jesteœ sama? oszołomy też zostajš sami.

Teraz sa wybory. Zobacz, jakie poparcie maja oszolomy !!!

Nie napisałem że się z samš treœciš zdania nie zgadzam, ale z sensem akurat na tym forum. Bo wg mnie tu jest na dowrót niż w tym zdniau :-) Mšdrzy nie uczš się nieczego a głupcy żerujš na okrawkach wiedzy... oczywiœcie podziały typu: mšdry - głupi sš w założeniu głupie :-) Jest to doœć skomplikowane i dlatego nie rozwodziłem się nad tym :-) Innymi słowy: z tego forum nic zaczerpnšć się nie da poza chyba dobrym samopoczuciem :-) Pax :-) [%sig%]

Jak to nie mozna dowiedzieć sie niczego? :)))) Juz wiem, ze jak nie wiem, o co chodzi, to chodzi o HAARP, i ze najprawdopodobniej bede smazył sie w piekle, chyba, ze zamowie sobie zaklęcie, by przyszedl do mnie Anioł z tarotem, albo kosmici wszczepia mi inplant, a to wszystko musi stać sie przed 2012 rokiem, w przeciwnym razie, bede zmuszony oglšdać ekranizacje Ostatniej Wieczerzy, a w TV bedzie reality show z udziałem potomków Jezusa i Magdaleny...... A poza tym, to wszystko jest winš Busha i cyklistów.....:))))))))) Pozdrawiam.....:)

I Zydokomuny założonej i prowadzonej przez jedynego Polaka - Ojca Tadeusza... Wszystko to wina UFO i grupy trzymajšcej władzę. A wszyscy ludzie to Żydowscy Komuniœci. Pax ;( [%sig%]

W 2018 ma byc koniec swiata bo niby w tedy konczy sie kalendarz majow:P jesli to prawda to po czym stapamy ogladamy wdychamy robimy nie ma kompletnie zadnego sensu, koniec swiata wydawal mi sie duzo bardziej odlegly , a nie wlasnie za lat13 a wlasciwie 12 mimo lekkiego wstrzasu odnosnie tej informacji nadal zostaje sceptykiem w owych dziedzinach jasnowidzenia czy przewidywania sytuacji ktorych przewidziec sie nie da. dziwne przepowiedznie tworzyly sie w glowach ludzi zyjacych w bardzo odleglych czasach nie obrazajac nikogo i niczego poprostu prymitywach. zyli w nieciekawych warunkach ze zwierzatkami wszystko i wszyscy razem na kupie i tak jak kazdy do dzis zyjacy czlowiek lubieli sobie zjesc, z ta roznica ze niewiedzieli co im szkodzi co nie, (no moze metoda doswiadczania na sobie) i tak jak kazdy dobrze funkcjonujacy homo sapiens sapiens lubieli sie zabawic po jakze ciezkim dniu. dlaczego ludzie wieza w kazda brednie wykopana z jakiejs upadlej cywilizacji czy nie wiecie o tem inteligenci ze onie sie poprostu oduzali i z tad ta ich wybujala wyobraznia . :b

Roma ależ jak możesz tak mówić!!! ;-) :D Przecież oczywistym jest, że musili się czymœ wprawiać w stan jakowjœ hipnozy, ale to nie były zwykłe grzybki!!! To była na pewno substancja sporzšdzona przez UFO i dana Atlantydom... Poza tym majowie byli nadludŸmi a ich kalendarz też stworzyło UFO jeszcze za czasów Potopu zapewne o czym znajjdziesz wiadomoœci w Biblii... ;-) Najsmutniejsze jets to ze znaleŸliby się ludzie, którzy by w to uwierzyli... "Żenua" jak mawia mój znajomy... Pax :-) Pozdrowienia :-) [%sig%]

jak slyszalem ze koniec swiata bedzie w 2012 roku poniewarz wtedy konczy sie kalendarz majuw ale moze tez byc w 2296 bo wtedy konczy sie kalendarz Zyduw lecz moze bedzie to najazd ufo w internecie przeczytalem i dowiedzialem sie za ma nastopic za pare miliarduw lat wiec koniec swiata mial byc w 2000 roku i w tym problem

Bob... nie tylko w 2000 ale też w 1999, 1998, 1997, 1900, 1800, 1700, 1600 etc etc etc... 2012 to kolejna próba sam nie wiem czego... próba sił ludzkiej "impotencji umysłowej" z siłami umysłowej "potencji"... zobaczymy kto wygra w 2013... Kolorowych snów :-) Pax :-) [%sig%]

Cierpliwoœci - 7, 8 lat i będziemy wiedzieć czy to prawda, czy nie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.