Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Iluminaci
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41

O Iluminatach było już dużo przy okazji innych wštków, postanowiłem założyć nowy temat bo nie bardzo wiedziałem gdzie podczepić tę informację ze strony nautilusa. Tytuł linku na stronce nautilusa to :"ilumainaci o roku 2012". Ciekawa rozmowa z Jan'em van Helsing'iem. W moim przekonaniu wszystko o czym mówi ten goœć jest jednym wielkim s......syństwem. Nie wolno pozwalać na to żeby banda rzekomo "oœwieconych" gnojów sterowała większoœciš ludzi (chociaż robiš to od setek lat). Warto przeczytać, tym bardziej że rozmowa pochodzi z jesieni 2003 roku, a mowa jest choćby o zamachach, których ma być coraz więcej, by ludzie prosili "władców" tego œwiata o poprawę bezpieczeństwa, co zaskutkuje wprowadzeniem mikrochipów, bez specjalnego sprzeciwu. Jest też trochę o pozaziemskich cywilizacjach współpracujšcych z iluminatami, poczytajcie.... MfG Analizator.

nic bardziej mylšcego otóz celem I. jest likwidacja wszelkiego pieniadza wszelkiego posiadania likwidacja klasy sredniej likw....koscioła -każdej wiary likw....państwowoœci , patriotyzmu , nacjonalizmu likw..rodziny a wreszcie likwidacja wolnej woli
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.